tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Δήμος Βέροιας: Δωρεάν παραχώρηση τμήματος του Δημοτικού κτιρίου Ολγάνου στον Σύνδεσμο Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδας

Στη δωρεάν παραχώρηση τμήματος του Δημοτικού κτιρίου Ολγάνου προχώρησε ο Δήμος Βέροιας προς το Περιφερειακό Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας του Συνδέσμου Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδας (ΣΚΛΕ) ΝΠΔΔ.

Ο Δήμαρχος κ. Βοργιαζίδης Κωνσταντίνος και το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας παραχώρησαν έπειτα από συνεδρίαση, μέρος του κτιρίου για τις ανάγκες του Π.Τ. Κεντρικής Μακεδονίας του ΣΚΛΕ, όπου θα στεγάζεται πλέον και το γραφείο των Κοινωνικών Λειτουργών.

Το συμφωνητικό υπογράφηκε με την Πρόεδρο του Περιφερειακού Τμήματος, κα Γεωργιάδου Σέβη. Η ίδια ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Βέροιας εκ μέρους όλων των συναδέλφων της και εξέφρασε την πεποίθηση ότι η ευγενική αυτή παραχώρηση θα αποτελέσει αφορμή για νέες και δημιουργικές συνεργασίες με το Δήμο.

Το Περιφερειακό Τμήμα αριθμεί περίπου 1200 εγγεγραμμένα μέλη στην Κεντρική Μακεδονία τα οποία δραστηριοποιούνται σε επτά νομούς (Θεσσαλονίκη, Πέλλα, Κιλκίς, Σέρρες, Χαλκιδική, Πιερία, Ημαθία). Στόχος του είναι η διασύνδεση και η συνεργασία με φορείς. Οι κοινωνικοί λειτουργοί που δραστηριοποιούνται στον νομό εκτιμούν ότι η ύπαρξη ενός νέου χώρου θα συμβάλλει σημαντικά στο πολύτιμο έργο τους.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69