tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Μήνυμα του Δημάρχου Βέροιας για την 25η Μαρτίου

Εν όψει της 25ης Μαρτίου, ο δήμαρχος Βέροιας εξέδωσε το παρακάτω μήνυμα:

"Η διπλή γιορτή της 25ης Μαρτίου, γιορτής του Έθνους μαζί με τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου, στέλνει μηνύματα εθνικής αυτοπεποίθησης και πίστης. Είναι η μέρα τιμής που συνδέεται στη συνείδησή μας με τον αγώνα για την ελευθερία και την Έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης του 1821.

Το παράδειγμα του αγώνα των ηρώων παραμένει πάντα επίκαιρο. Ο ξεσηκωμός του Γένους, με στόχο την απόκτηση της εθνικής ανεξαρτησίας, έγινε μέσα από θυσίες. Οι αξίες που μας κληροδότησαν οι γενιές των προγόνων, μας επιβάλλουν να αντιμετωπίζουμε τις σημερινές προκλήσεις με το ίδιο αίσθημα ιστορικής συνέχειας, γενναιότητας και θάρρους.

Η Επανάσταση του 1821 με σκοπό την αποτίναξη της οθωμανικής κυριαρχίας και τη δημιουργία ανεξάρτητου κράτους, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ελληνικής Ιστορίας αλλά και ψηφίδα της παγκόσμιας Ιστορίας.

Οι ήρωες του ’21 στηρίχθηκαν στις δικές τους δυνάμεις, οδηγώντας το έθνος στο θαύμα, στη δημιουργία ενός σύγχρονου κράτους, απ’ όπου αντλούμε διδάγματα, εμπειρίες και συμπεράσματα για το σήμερα.

Η καλλιέργεια αξιών σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο δίδεται από το παράδειγμα και το πνεύμα της θυσίας των ηρώων, τη δύναμη και την πίστη από την αντρειοσύνη τους.

Χρόνια Πολλά σε όλους τους δημότες".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69