tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Τσαβδαρίδης: «Μεγάλη η ικανοποίησή μου για τα έργα αποχέτευσης σε Κουλούρα, Διαβατό, Ν. Νικομήδεια και Π. Λυκογιάννη που εγκρίθηκαν μετά από συντονισμένες και συνεχείς προσπάθειές μας»

Την ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίησή του για την έγκριση των έργων αποχέτευσης στις περιοχές της Κουλούρας, του Διαβατού, της Ν. Νικομήδειας και της Π. Λυκογιάννης του Δήμου της Βέροιας εξέφρασε ο Βουλευτής Ημαθίας ΝΔ κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης.

Όπως τόνισε σε σχετική δήλωσή του, η συνεχή συνεργασία του για πάνω από έναν χρόνο επί του συγκεκριμένου ζητήματος με τον Υπουργό Περιβάλλοντος κ. Κώστα Σκρέκα καθώς και με τον Δήμαρχο και τους αρμόδιους παράγοντες του Δήμου της Βέροιας, έφερε επιτέλους τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Ο κ. Τσαβδαρίδης τόνισε ότι τα εγκεκριμένα έργα, που αποτελούσαν πάγιο αίτημα των κατοίκων και προς τον ίδιο προσωπικά, είναι ιδιαίτερα σημαντικά. Καθώς θα εκσυγχρονίσουν τις εγκαταστάσεις, θα αναβαθμίσουν σημαντικά την ποιότητα της επεξεργασίας και του καθαρισμού των λυμάτων, θα συμβάλουν στη βέλτιστη προστασία του περιβάλλοντος και θα ανοίξουν τον δρόμο για ακόμη ποιοτικότερες υπηρεσίες στους δημότες.

Σημείωσε δε ότι για την υπαγωγή των έργων αυτών, επισκέφθηκαν ήδη από τις 9 Μαρτίου του 2022 τον Υπουργό Περιβάλλοντος, ανοίγοντας έτσι τον δρόμο για την υποβολή της σχετικής πρότασης της ΔΕΥΑΒ στα τέλη Μαρτίου 2022.

Μετά δε από εκείνη τη συνάντηση, επί ένα χρόνο, με συνεχείς επικοινωνίες, συναντήσεις και συνεργασίες, τα δύο έργα εγκρίθηκαν και εντάχθηκαν στο Ταμείο Ανάκαμψης και Σταθερότητας.

Αναλυτικότερα, το πρώτο έργο «Εσωτερικό Δίκτυο Αποχέτευσης ΤΚ Κουλούρας και Προσαγωγός προς Αντλιοστάσιο Ακάθαρτων ΤΚ Διαβατού» θα έχει συνολικό προϋπολογισμό 1.784.917,24 ευρώ, χωρίς ΦΠΑ.

Ενώ το δεύτερο έργο, «Κατασκευή Εσωτερικών Δικτύων Αποχέτευσης και Συλλεκτηρίων Αγωγών Ν. Νικομήδειας και Π. Λυκογιάννης και σύνδεσή τους με την ΕΕΛ Βέροιας» θα έχει συνολικό προϋπολογισμό 2.618.548,71 ευρώ, χωρίς ΦΠΑ.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69