tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Γιάννης Δάλλας: Εύσημα σε αυτούς που έλυσαν το θέμα των Ριζωμάτων

Μετά τις εξελίξεις στο θέμα του αγροκτήματος Ριζωμάτων και της διεκδίκησης του Ελληνικου Δημισιου, ο πρώην δήμαρχος Μακεδονίδος Γιάννης Δάλλας έκανε την εξής δήλωση:

"Διαπιστώσαμε για πολλοστή φορά ότι Τα αυγά βάφονται αποκλειστικά και μόνο με μπογιές !!! 

Συγχαρητήρια σε όλους όσους εργάστηκαν για την επίλυση του θέματος της διεκδίκησης του 24% του αγροκτήματος Ριζωμάτων από το Ελληνικό Δημόσιο, στην αντιπολίτευση του Δήμου Βέροιας βέβαια που με σοβαρότητα ανέδειξαν το θέμα, αλλά ιδιαίτερα στον Υφυπουργό Οικονομικών κ. Απόστολο Βεσυρόπουλο και τους συνεργάτες του, που διέθεσαν πολύ χρόνο, επιμονή και αποφασιστικότητα για την οριστική τακτοποίηση όχι μόνο του λεγόμενου 24% αλλά και για την αναγνώριση της άτυπης διανομής που έγινε μεταξύ των δικαιούχων στο παρελθόν, ως νόμιμη πλέον.

Συγχαρητήρια επίσης και στα μέλη του Δ.Σ. του Αναγκαστικού Δασικού Συνεταιρισμού Ριζωμάτων, ενός φορέα με σχεδόν ανύπαρκτη πολιτική δύναμη, που ήρεμα και μεθοδικά χωρίς μικροκομματικές και υστερόβουλες κραυγές, , επέλεξαν τον σωστό δρόμο και δικαιώθηκαν.

Το επίσης σημαντικό που πρέπει να αναφερθεί είναι ότι το συνολικό ποσό που θα καταβληθεί για όλη την παραχωρούμενη έκταση του αγροκτήματος θα ανέρχεται στα 380€ περίπου".

FB IMG 1682155171568

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69