tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Χαλκίδης: "Ο Παυλίδης πρέπει να κάνει πίσω, η Τζήμα δεν μπορεί να είναι υποψήφια δήμαρχος" (βίντεο)

Το σκεπτικό του για τον δήμο Βέροιας παρουσίασε σε συνέντευξη τύπου ο υποψήφιος δήμαρχος Μιχάλης Χαλκίδης. Ήταν μια ανακύκλωση των όσων είπε πριν έξι μήνες, με κριτική στην δημοτική αρχή χωρίς τίποτα άλλο καινούργιο, προγραμματικά.

Το μόνο καινούργιο ήταν μια μετωπική επίθεση σε άλλους υποψηφίους που επιθυμούν ή σκέφτονται να κατέβουν, όπως ο Παύλος Παυλίδης και η Συρμούλα Τζήμα.

Ο κ. Χαλκίδης ξεκίνησε μιλώντας για κατάντια του δήμου και τοποθέτησε την Βέροια στις πρωτεύουσες που βρίσκονται στις χαμηλότερες θέσεις αναφορικά με την εικόνα της.

Επίσης σημείωσε ότι επέλεξε να σεβαστεί τις Εθνικές εκλογές και να κατεβάσει ταχύτητα στον Δημοτικό του αγώνα και πρόσθεσε ότι δεν ήταν αδυναμία.

Από εδώ και πέρα είπε ξεκινά την λειτουργία του το γραφείο στην οδό Μητροπόλεως, στο οποίο θα υπάρχει γραμματεία σε καθημερινή βάση.

Ασκώντας κριτική στην διοίκηση Βοργιαζιδη, είπε ότι διοικεί τον δήμο μια στενή κλίκα κεκλεισμένων των θυρών, δεν έγινε έργο την περίοδο που πέρασε, η διοίκηση υποστηρίζει μια μικρή ομάδα προμηθευτών, διορίζει τα παιδιά των μελών της στις Δημοτικές επιχειρήσεις, ο Δήμος είναι άχρωμος, άοσμος και δεν εκμεταλλεύεται ευρωπαϊκά κονδύλια.

Για τον συνδυασμό του, είπε ότι υπάρχει μια ομάδα που δουλεύει το πρόγραμμα. “Στόχος μας είναι να φέρουμε κόσμο στην πόλη για να ενισχύσουμε την αγορά” τόνισε.

Συνεχίζοντας είπε ότι ο Δήμος έχει τουριστικά και πολιτιστικά συγκριτικά πλεονεκτήματα τα οποία πρέπει να εκμεταλλευτεί για να μπορέσει να αναπτυχθεί.

Μιλώντας για τα εσωτερικά της παράταξης είπε ότι όταν έλεγε θα υπάρξει ένα ψηφοδέλτιο στην κεντροδεξιά εννοούσε μόνο το δικό του. Συμπλήρωσε ότι ο Φώτης Κουτσουπιάς υποστηρίζει την υποψηφιότητα Χαλκίδη. Είπε ακόμη ότι η Συρμούλα Τζήμα είναι αντιδήμαρχος του Βοργιαζίδη και δεν μπορεί να είναι υποψήφια δήμαρχος. Επίσης κάλεσε τον Παύλο Παυλίδη να κάνει πίσω.

Επίσης επανέλαβε ότι θα απευθυνθεί σε όλους τους πολίτες και θα τους ζητήσει να καταθέσουν τις απόψεις τους για τον δήμο και στην συνέχεια θα αξιολογηθούν.

Επίσης θα υπάρξει μια τριμελής επιτροπή που θα ασχοληθεί με τη νέα γενιά. 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69