tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

"Πυρά" σε Μιχαηλίδη για την μετακίνηση στον συνδασμό "Δράση με Γνώση" - Τι απάντησε

«Πυρά» για την επιλογή του να ενταχθεί στην παράταξη «Δράση με Γνώση» δέχθηκε στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας, ο Γιώργος Μιχαηλίδης.

«Ας δήλωνε την ανεξαρτητοποίησή του πριν πάει σε άλλη παράταξη» σχολίασε ο κ. Στεφανόπουλος. «Δεν είναι ηθικό» συμπλήρωσε ο Κυριάκος Θεοδωρίδης. «Τα όρια μεταξύ των παρατάξεων δεν υπάρχουν, γι αυτό βλέπουμε τέτοιες μετακινήσεις» υποστήριξε ο Γιάννης Τσαναξίδης.

Απαντώντας ο Γιώργος Μιχαηλίδης σημείωσε ότι το 2019 συμμετείχε σε έναν συνδυασμό ανεξάρτητο που ήταν μακριά από κομματικές στηρίξεις και πρόσθεσε ότι από την στιγμή που δεν θα είναι ξανά υποψήφιος δήμαρχος ο Παύλος Παυλίδης, τα μέλη της παράταξης είναι ελεύθερα να κάνουν τις επιλογές τους. «Αυτοί που σήμερα με κατηγορούν, μου έλεγαν να περιμένω γιατί θα έρθει μεγάλο όνομα υποψηφίου δημάρχου. Αυτοί που σήμερα μιλάνε για ηθική, ενώ είχαμε επικεφαλής, έψαχναν νέο υποψήφιο δήμαρχο» σχολίασε ο κ. Μιχαηλίδης.

«Μετακινήσεις υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν και από τον δικό σας χώρο» είπε ο κ. Παπαδόπουλος απευθυνόμενος στον κ. Τσαναξίδη.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69