tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Άλλους τρεις υποψηφίους ανακοίνωσε ο συνδυασμός "Δράση με Γνώση"

Τρεις νέες υποψηφιότητες ενώνουν τις δυνάμεις τους με τον Συνδυασμό «Δράση με Γνώση» του Κωνσταντίνου Βοργιαζίδη.

Ο επικεφαλής του Δημοτικού Συνδυασμού υποδέχθηκε τις νέες υποψηφιότητες για τη Δημοτική Ενότητα Βέροιας και Αποστόλου Παύλου και συγκεκριμένα:

Μανώλη Αγνή (Υποψήφια Δ.Ε. Απ. Παύλου)

Κατάγεται από την Κοζάνη, ζει στο Μακροχώρι και είναι παντρεμένη με τον Ρήγα Παπαδημητρίου, Αστυνομικό στην Ασφάλεια Βέροιας. Είναι μητέρα τριών παιδιών.

Είναι  Πρόεδρος του Σωματείου Σχολικών Καθαριστριών Νομού Ημαθίας και εργαζόμενη ως σχολική καθαρίστρια εδώ και 13 χρόνια.

 

Δρ Σαρηγιαννίδης Μιλτιάδης (Υποψήφιος Δ.Ε. Βέροιας) - Πλαστικός Χειρουργός

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Βέροια. Σπούδασε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και εξειδικεύτηκε στη Γαλλία στην Πλαστική Χειρουργική, αποκτώντας τρία Μεταπτυχιακά Διπλώματα. Ολοκλήρωσε την Ειδικότητά του στην Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής του ΑΠΘ και εργάζεται στα ιατρεία του σε Βέροια και Θεσσαλονίκη και κατά διαστήματα στο Λονδίνο. Αναγορεύτηκε Διδάκτωρ της Ιατρικής ΑΠΘ το 2007. Είναι ενεργό Μέλος των Γιατρών του Κόσμου.

Συμεωνίδης Γεώργιος (Υποψήφιος Δ.Ε. Βέροιας)

Απόφοιτος τμήματος Διεθνών Ευρωπαϊκών Σπουδών Πανεπιστημίου Μακεδονίας, κάτοχος μεταπτυχιακού στο τμήμα Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής με κρατική υποτροφία. Συμμετείχε σε πανελλήνιες προσομοιώσεις Περιφερειακών Συμβουλίων, Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, NATO και είναι μέλος στον Όμιλο Διεθνών και Ευρωπαϊκών Θεμάτων. Εργάζεται σε μεγάλη πολυεθνική εταιρεία στο τμήμα του Financial Crime, στον τομέα του Anti-Money Laundering.

Ως ιδρυτής του Συλλόγου Νεολαίας Βέροιας, κατάφερε να προσφέρει στον τόπο ποικίλες εθελοντικές δράσεις και δραστηριότητές.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69