tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Σάκης Σιακαβάρας: Στον συνδυασμό "Δράση με Γνώση" με όπλο την εμπειρία από την πρώτη θητεία

Υποψήφιος με την παράταξη του Κώστα Βοργιαζίδη "Δράση με Γνώση" είναι ο Αθανάσιος (Σάκης) Σιακαβάρας. Έχοντας ως όπλο την εμπειρία από την πρώτη του θητεία ως δημοτικός σύμβουλος, είναι έτοιμος να διεκδικήσει την επιστροφή του στο Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας.

Ο Θανάσης Σιακαβάρας εκλέχτηκε ως δημοτικός σύμβουλος το 2014 και έκανε μια θητεία ως δημοτικός σύμβουλος. Με την εμπειρία της πρώτης τετραετίας, είναι ακόμη πιο έτοιμος να προσφέρει στην προσπάθεια της δημοτικής αρχής.

Ο Θανάσης Σιακαβάρας γεννήθηκε στη Βέροια το 1980, είναι απόφοιτος του ΕΠΛ Βέροιας και από το 2000 εργάζεται ως εμπειροτέχνης υπεργολάβος. Είναι παντρεμένος με την Πελαγία Ζούρου και έχει τρία παιδιά.

Η αγάπη του για τον πολιτισμό και την ελληνική μουσικοχορευτική παράδοση τον οδήγησε να γίνει μέλος, το 1993, της χορευτικής ομάδας εκπροσώπησης της Κ.Ε.Π.Α., με την οποία έλαβε μέρος σε πολλά διεθνή φεστιβάλ παραδοσιακών χορών. Διετέλεσε δύο φορές πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου Δασκιωτών Βέροιας «Το Παλιόκαστρο».

Οι επαγγελματικές του ανησυχίες για τον κλάδο των οικοδόμων, δεν τον άφησαν αμέτοχο στα προβλήματα του χώρου. Διετέλεσε το 2013  Α΄ Αντιπρόεδρος στο Σωματείο Οικοδόμων Βέροιας και μέλος του Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου Βέροιας.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69