tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Χατζησάββας για Χαλκίδη: "Έχει βάλει πλάτη στη στήριξη των αντιλαϊκών πολιτικών που πετσοκόβουν μισθούς και συντάξεις"

Ο υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας με την Λαϊκή Συσπείρωση Παναγιώτης Χατζησάββας, σχολιάζοντας την ομιλία του Μιχάλη Χαλκίδη σημείωσε:

"Πολλά θα μπορούσε κανείς να σχολιάσει για την προχθεσινή ομιλία του κ. Χαλκίδη, υποψήφιου δημάρχου της ΝΔ για τον Δήμο Βέροιας.

Θα αντιπαρέλθω εκείνα τα σημεία που γυρίζουν τον πολιτικό λόγο δεκαετίες πίσω και θα επικεντρωθώ σε δύο σημεία, που κατά τη γνώμη μου θα πρέπει να σταθούν και να λάβουν υπόψη τους όλοι οι δημότες.

1. Η παράταξη του κ. Χαλκίδη με την επίσημη στήριξη της ΝΔ είναι η φυσική συνέχεια της παράταξης της κ. Μπατσαρά (επίσης ΝΔ), η οποία συνεργάζεται και διοικεί τα τελευταία 4 χρόνια από κοινού τον Δήμο Βέροιας μαζί με την παράταξη του κ. Βοργιαζίδη, όσο κι αν αυτό επιμελώς αποσιωπάται. Σαν νύχι - κρέας μαζί διοικούν και ψηφίζουν τα πάντα μαζί στο δημοτικό συμβούλιο. Επομένως, οι ευθύνες και η κριτική για το ομολογουμένως ισχνό έργο της δημοτικής αρχής συμπεριλαμβάνει και την παράταξη του κ. Χαλκίδη. Σίγουρα μέσα στην αίθουσα που έγινε η ομιλία κάποιοι θα αισθάνονταν πολύ άβολα όντας ακόμα και τώρα αντιδήμαρχοι του κ Βοργιαζίδη.

2. Τονίστηκε ιδιαίτερα από πολλούς ομιλητές η μεγάλη εμπειρία του κ. Χαλκίδη στα κοινά. Πράγματι ο κ. Χαλκίδης έχει μεγάλη εμπειρία κι έχει βάλει πλάτη στη στήριξη των αντιλαϊκών πολιτικών που πετσοκόβουν μισθούς και συντάξεις, που οδήγησαν τα νιάτα της χώρας μας στην ξενιτιά, που έχουν φέρει τα λαϊκά στρώματα να ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας κ.ά. Ο λαός μας έχει πικρή πείρα από τέτοιου είδους εμπειρία.

Στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου δυναμώνουμε και στον Δήμο Βέροιας τη Λαϊκή Συσπείρωση, για να είναι ακόμα πιο δυνατή η λαϊκή διεκδίκηση μέσα κι έξω από το δημοτικό συμβούλιο". 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69