tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ποια είναι η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Σοφία Καλτσίδου

Η Σοφία Καλτσίδου δήλωσε την υποψηφιότητα της ως δημοτική σύμβουλος Δ.Ε. Βέροιας με την παράταξη του Κώστα Βοργιαζίδη "Δράση με γνώση". 

Ας την γνωρίσουμε καλύτερα...

"Ονομάζομαι Σοφία Καλτσίδου, γεννήθηκα στη Βέροια το έτος 1973, είμαι παντρεμένη με τον Αντώνιο Κουβρακίδη και έχω ένα παιδί τον Χαράλαμπο που είναι 10 ετών. Ζω και κατοικώ στη Βέροια. Εισάχθηκα στο ΤΕΙ Φυτικής Παραγωγής στην Σίνδο Θεσσαλονίκης. Δούλεψα στο Υποθηκοφυλακείο Αλεξάνδρειας για έναν χρόνο, στο συμβολαιογραφικό γραφείο του κ.Γεωργίου Μανωλίδη για 18 χρόνια και στο συμβολαιογραφικό γραφείο της κ.Στεφανίας Σπυροπούλου για 2 χρόνια περίπου. Είμαι Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας, Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων του Δήμου Βέροιας, Υπεύθυνη της Διαχειριστικής επιτροπής του Κοινωνικού Φροντιστηρίου που λειτουργεί υπό την αιγίδα της Ένωσης Γονέων Δήμου Βέροιας, εκπροσωπώ την Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου μας στην Ομοσπονδία της Ένωσης Γονέων της Κεντρικής Μακεδονίας και τέλος είμαι μέλος της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας. 

Ευχαριστώ τον Δήμαρχο Κωνσταντίνο Βοργιαζίδη που με επέλεξε να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιό του. 

Στόχος μου η βελτίωση των σχολικών μονάδων τόσο ως κτίρια όσο και ως χώροι στους οποίους τα παιδιά μας περνούν τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής τους. Πιστεύω ότι ο μαθησιακός χώρος των παιδιών μας πρέπει να είναι τόσο αρεστός όσο και ασφαλής για τα ίδια. Αν ο χώρος του σχολείου δηλώνει εγκατάλειψη τότε τι μήνυμα περνάμε στα παιδιά ως κοινωνία. Η αναβάθμιση, ο ανασχεδιασμός και η διατήρηση της καλής κατάστασης των σχολείων του Δήμου μας είναι προτεραιότητά μου. Όλα τα παραπάνω έχουν αντίκτυπο στην ανάπτυξη της προσωπικότητας των παιδιών μας δηλαδή στους αυριανούς πολίτες του Δήμου μας".

Τηλέφωνο επικοινωνίας 6937458228

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69