tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Απαντήσεις Βοργιαζίδη, Παπαδόπουλου, Διαμάντη στην κριτική – «75 εκ. ευρώ για έργα σε μια περίοδο»

Απαντώντας στην κριτική που ασκήθηκε στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο δήμαρχος Βέροιας ανέφερε ότι ο δήμος Βέροιας την περίοδο που ολοκληρώνεται σε λίγους μήνες, εξασφάλισε και έφερε στην πόλη χρηματοδοτήσεις 75 εκ. ευρώ για υλοποίηση έργων. Ο δήμαρχος είπε ότι ποτέ στο παρελθόν δεν έχουν τόσα χρήματα σε μια περίοδο. «Δεν πάνε χαλαρά τα πράγματα» είπε ο κ. Βοργιαζίδης απαντώντας στην ατάκα Παλαουκίδη για «σιγανά ποταμάκια».

Ο Βασίλης Παπαδόπουλος τόνισε ότι δεν νιώθει κουρασμένος από την πολύχρονη θητεία του σε θέση άσκησης διοίκησης και πρόσθεσε ότι οι πολίτες θα τον βλέπουν μπροστά τους, στο πόστο του (σ.σ. υπηρεσία καθαριότητας), νωρίς το πρωί, όταν θα πηγαίνουν στην δουλειά τους αλλά και αργά το βράδυ, όταν θα γυρίζουν στο σπίτι τους. Για τις καθυστερήσεις που παρατηρούνται κάποιες φορές, ο κ. Παπαδόπουλος είπε ότι δεν μπορούν γίνουν όλα την ίδια στιγμή.

Ο Στέργιος Διαμάντης ανέφερε ότι η ΔΕΥΑ εκτελεί έργα 40 εκ. ευρώ και ανέφερε επιγραμματικά τα έργα ύδρευσης και αποχέτευσης που υλοποιήθηκαν, υλοποιούνται και θα υλοποιηθούν τους επόμενους μήνες.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69