tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Δημήτρης Φουρκιώτης: "Με τον Κώστα Βοργιαζίδη για έναν ισχυρό και αποτελεσματικό δήμο"

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Βέροιας, στον συνδυασμό "Δράση με Γνώση" του δημάρχου Κώστα Βοργιαζίδη, είναι ο Δημήτρης Φουρκιώτης. Σε δήλωσή του αναφέρει:

"Συμπολίτισσες και συμπολίτες,

Με αίσθημα ευθύνης και επίγνωση συμμετέχω για πρώτη φορά στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στη Δημοτική Ενότητα Βέροιας. του συνδυασμού «Δράση με Γνώση» με επικεφαλή το Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη.

Τα προηγούμενα χρόνια της θητείας του ο Δήμαρχος Βέροιας, Κώστας Βοργιαζίδης, από κοινού με τους συνεργάτες του, αιρετούς και εργαζομένους, κατάφερε να θέσει τις βάσεις για έναν ισχυρό και αποτελεσματικό Δήμο Βέροιας. Στην δημοκρατική συλλογική προσπάθεια αυτή δεν έλειψαν τα εμπόδια και οι δυσκολίες, όμως με εργατικότητα και ευθυκρισία δόθηκαν λύσεις σε χρόνια προβλήματα.

Η Βέροια για να συνεχίσει ακόμη πιο υψηλά, χρειάζεται όραμα για το αύριο. Όραμα που μετουσιώνεται σε πράξη με τόλμη για αλλαγές. Για να μπορούμε να ατενίζουμε ένα ελπιδοφόρο μέλλον, που αξίζει σε εμάς και τα παιδιά μας, με αισιοδοξία και πίστη.

Μετά από 19 χρόνια, που έζησα και εργάστηκα στην Αθήνα, επέλεξα να επιστρέψω στην πόλη που γεννήθηκα και εδώ μεγαλώνουν τα παιδιά μου. Πιστεύω στον “πλούτο” της πόλης μου, στις δυνατότητες  των ανθρώπων που την απαρτίζουν και είναι έτοιμοι να δουλέψουν αποτελεσματικά και μετρήσιμα για την αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων της. Με δημιουργική συμμετοχή και ιδέες, δηλώνω παρών στο προσκλητήριο για την οικοδόμηση της σύγχρονης Βέροιας.

Με νέους αγώνες για τους νέους ορίζοντες που ανοίγονται.

Σε αυτή την πορεία σας καλώ να πάμε μαζί".

Βιογραφικά στοιχεία

Τόπος και Ημερομηνία γέννησης: Γεννήθηκε στην Βέροια το 1972, δευτερότοκος γιος του Αντωνίου και της Ελβίρας Φουρκιώτη.   

Οικογενειακή Κατάσταση: Είναι έγγαμος με την Αντιγόνη Τζίκα και έχουν 2 κόρες.                                

Επάγγελμα: Επιχειρηματίας Εστίασης Camares - Κάππου 4 Βέροια.

Ξένες γλώσσες: Αγγλική.

Επαγγελματικές Δραστηριότητες

Επαγγελματίας ποδοσφαιριστής στην Α.Ε. Ποντίων Βέροιας, στην Α.Π.Ο. Ακράτητος Άνω Λιοσίων, στο Γ.Σ. Καλλιθέας, στον Εθνικό Πειραιώς, στον Α.Ο. Κιλκισιακός Π.Α.Ε, στον Α.Σ. Αετός Σκύδρας, στον Π.Α.Ο. Αγίου Δημητρίου και στην ΠΑΕ Βέροια. Διευθυντικό στέλεχος πωλήσεων στις εταιρείες, Φουρκιώτης Α.Ε, Μαρούλης Α.Ε, Μoda Bagno Ν, Βαρβέρης Α.Ε. ειδών υγιεινής και πλακιδίων νομού Αττικής. Ιδιοκτήτης του παραδοσιακού καφενείου- μεζεδοπωλείου «Ντουκάτα» στο Ξηρολίβαδο Βέροιας Ημαθίας.

Κοινωνικές  Δραστηριότητες

Πρόεδρος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Α.Ε. Ποντίων Βέροιας. Τακτικό μέλος Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών ΠΑΕ Βέροιας. Βασικός Χορηγός Πολιτιστικών και Αθλητικών Συλλόγων και Σωματείων του Νομού Ημαθίας και της Αθήνας. Τακτικό Μέλος στο «Σύλλογο Δρομέων Βέροιας» και χορηγός στη διεξαγωγή του ετήσιου Αγώνα Ορεινού Τρεξίματος Ξηρολιβάδου.

Εθελοντικές Δραστηριότητες

Αρωγός και Συμπαραστάτης όλων των φιλανθρωπικών δομών για τα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες του Νομού Ημαθίας. Εθελοντής που προσέφερε τον ελεύθερο χρόνο του, τις γνώσεις και την εμπειρία του στελεχώνοντας την παροχή οργανωμένης βοήθειας στις καταστάσεις έκτακτης ανάγκης κρατικών και άλλων φορέων στο μεγάλο Σεισμό της Αθήνας, στις Πυρκαγιές της Πεντέλης και στον καθαρισμό και την αποψίλωση του Ιερού Βράχου της Ακρόπολης.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

facebook: Dimitris Furkiotis

instagram: Furkiotis

Διεύθυνση: Κάππου 4 Βέροια

Κινητό τηλ: 6976816854

Σταθερό τηλ.: 2331022001

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69