tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Υποψήφιος με τον συνδυασμό "Δράση με Γνώση" στην τοπική Κοινότητα Βέροιας ο Ιάκωβος Ορφανίδης - Βιογραφικά στοιχεία

Υποψήφιος σύμβουλος, στην Κοινότητα Βέροιας, με τον Συνδυασμό "Δράση με Γνώση" του Κώστα Βοργιαζίδη, είναι ο Ιάκωβος Ορφανίδης. Στο βιογραφικό του αναφέρει:

"Ονομάζομαι Ορφανίδης Ιάκωβος. Γονείς μου ο Ορφανίδης Ιωάννης (φαρμακοποιός στο επάγγελμα) και η μητέρα μου η Διπτένη Θεοδώρα ( υπάλληλος στο υγειονομικό).  Γεννήθηκα στις 20/08/1996  στην Θεσσαλονίκη και μεγάλωσα στην Βέροια, όπου και διατηρώ δική μου επιχείρηση εστίασης από το 2022. Έχω μικρασιάτικη και ποντιακή καταγωγή. Το χωριό μου είναι η Πατρίδα Ημαθίας. Μιλάω αγγλικά και γνωρίζω από χειρισμό υπολογιστών.

Το 2015 ξεκίνησα τις σπουδές μου, στην μαγειρική και ζαχαροπλαστική στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ Θεσσαλονίκης. Το 2016 έκανα την πρακτική μου άσκηση στο Sun Beach Hotel το οποίο βρίσκεται στην Αγία Τριάδα Θεσσαλονίκης, όπου και παρέμεινα και μετέπειτα ως επαγγελματίας μέχρι και τον Ιανουάριο του 2020. Συνεργάστηκα με γνωστούς ΣΕΦ και Ζαχαροπλάστες. Τέλος έχω στήσει το μενού σε δύο μαγαζιά της Βέροιας.

Το 2017 και μέσω πανελληνίων εξετάσεων ξεκίνησα τις σπουδές μου στο ΤΕΙ Άμφισσας στο τμήμα Διοίκηση Οικονομίας και Επικοινωνίας Πολιτιστικών και Τουριστικών Μονάδων (πρώην ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας) με κατεύθυνση τις Πολιτιστικές Μονάδες και Επιχειρήσεις Φιλοξενίας, όπου το 2019 με τις συγχωνεύσεις των Πανεπιστημίων εντάχθηκε στο ΓΠΑ. Αποφοίτησα με ( μ.ο. 9.26 ) μετά το πέρας της πρακτικής μου, - που την έκανα στο Vergina Travel στην Βέροια. – και της πτυχιακής μου που είχε ως θέμα – πως ο γαστρονομικός τουρισμός συνεισφέρει στον εμπλουτισμό του εγχώριου ελληνικού προϊόντος με βάση τις αντιλήψεις των εργαζομένων στις ελληνικές επιχειρήσεις εστίασης.

Από την πλευρά του εθελοντισμού ασχολούμαι από μικρή ηλικία. Είμαι ενεργό μέλος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Πατρίδας Ημαθίας « Ευστάθιος Χωραφάς ». Έναν σύλλογο με τεράστιο κοινωνικό έργο.

Ήμουν ιδρυτής ( μαζί φυσικά με την βοήθεια των συμφοιτητών μου )και πρόεδρος του φοιτητικού συλλόγου, του ΤΕΙ Άμφισσας από τον Νοέμβριο του 2017 ως τον Ιανουάριο του 2021. Τέλος, μετά τις συγχωνεύσεις που αναφέρθηκαν ανέλαβα Γραμματέας και στο ΓΠΑ ( στο γενικό Τμήμα )από το Δεκέμβριο του 2019 ως και τον Σεπτέμβριο του 2021 στο γενικό τμήμα.

Χόμπι μου ο αθλητισμός και πιο συγκεκριμένα η καλαθοσφαίριση, όπου έπαιζα στον ΑΟΚ Βέροιας. Κλείνοντας, η ενασχόληση μου με τα κοινά αποτελεί κομμάτι της ζωής μου ( θα λέγαμε και οικογενειακό μικρόβιο ), καθώς ο τόπος μας, η πόλη μας, η Βέροια έχει πολλές δυνατότητες να αναπτυχθεί τόσο τουριστικά με διάφορες μορφές τουρισμού, επειδή βρισκόμαστε σε πολύ καλή γεωγραφική θέση, όσο και στον τομέα του πολιτισμού. Τέλος, θα μπορούσα να συνεισφέρω προς αυτή την κατεύθυνση.

Με εκτίμηση Ορφανίδης Ιάκωβος".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69