tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Συνάντηση του αντιδημάρχου Καλλίστρατου Γρηγοριάδη με τον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρη Παπαστεργίου

Με αφορμή τη στρατηγική πρόταση που κατέθεσε ο Δήμος Βέροιας για το πρόγραμμα «Έξυπνες πόλεις», συναντήθηκε ο αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Ψηφιακής πολιτικής και Καινοτομίας του Δήμου Βέροιας, Καλλίστρατος Γρηγοριάδης με τον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρη Παπαστεργίου.

Στη συνάντηση μίλησαν για την έξυπνη νοοτροπία που καλλιεργεί ένας τόπος πριν και πάνω από κάθε ψηφιακή ή τεχνολογική εφαρμογή. Ο Υπουργός ενημερώθηκε ακόμα, για την πρόοδο του ψηφιακού μετασχηματισμού και τη διάκριση της Βέροιας ανάμεσα στους δέκα πρώτους δήμους της χώρας σε ποιότητα ψηφιοποιημένων υπηρεσιών. Και διαβεβαίωσε τέλος, ότι θα βρίσκεται δίπλα στον Δήμο Βέροιας σε ό,τι χρειαστεί σχετικό με το χαρτοφυλάκιό του.

Το πρόγραμμα «Έξυπνες πόλεις» χρηματοδοτούν το ΕΣΠΑ και το Ταμείο Ανάκαμψης. Η πρόταση που έχει υποβάλλει ο Δήμος Βέροιας είναι ύψους 1.859.834,85 € και περιλαμβάνει έργα που αφορούν στη βιώσιμη μετακίνηση, την εξοικονόμηση ενέργειας, τη μείωση του ενεργειακού αποτυπώματος των δημοτικών κτιρίων, τη βελτίωση εξυπηρέτησης πολιτών και επιχειρήσεων, την καλύτερη ποιότητα ζωής, την ενδυνάμωση της δημοκρατίας, την προστασία από κυβερνοεπιθέσεις και την ενίσχυση διάφορων υποδομών.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69