tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Τασούλα Πίσκου: "Η ανιδιοτελής προσφορά αποτελεί μια πράξη ατομικής ευθύνης και ειλικρινούς αγάπης για τον τόπο"

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος, στην Ενότητα Βέροιας, στο ψηφοδέλτιο "Δράση με Γνώση" του Κώστα Βοργιαζίδη, είναι η Τασούλα Πίσκου. Ας την γνωρίσουμε καλύτερα διαβάζοντας τα βιογραφικά της στοιχεία:

"Ονομάζομαι Αναστασία Πίσκου (Τασούλα) και γονείς μου είναι ο Απόστολος Πίσκος και η Σουλτάνα Πίσκου το γένος Καραγιάννη Γεννήθηκα κ μεγάλωσα στη Βέροια όπου ζω και δραστηριοποιούμε.

Έχω τελειώσει τη Σχολή Βρεφονηοιοκόμων και απασχολούμε προσωρινά στην οικογενειακή επιχείρηση ηλεκτρολογικού υλικού ΠΙΣΚΟΣ.

Η αγάπη μου για την παράδοση η οποίο πηγάζει από την βλάχικη καταγωγή μου καθώς και προσπάθεια διάσωσης και διάδοσης των ηθών και εθίμων του βλάχικου πολιτισμού με οδήγησε να ενταχθώ αρχικά ως χορεύτρια, μετέπειτα ως χοροδιδάσκαλος και από το 2017 είμαι εκλεγμένο μέλος πρώτα ως ταμίας και τώρα ως υπεύθυνη του γυναικείου τμήματος, στον Σύλλογο Βλάχων Βέροιας.

Σε προσωπικό επίπεδο πιστεύω ότι η ανιδιοτελής προσφορά προς τους ανθρώπους της πόλης όπου ζούμε αποτελεί μια πράξη ατομικής ευθύνης και ειλικρινούς αγάπης για τον τόπο και τους συμπολίτες και με αυτό το σκεπτικό αποφάσισα να δεχτώ την τιμητική πρόταση που μου έγινε από τον δήμαρχο μας Κωνσταντίνο Βοργιαζίδη να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού "Δράση με Γνώση" ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος.

Ζήτω λοιπόν την στήριξη σας με την ψήφο σας για να πάμε την Πόλη μας πιο ψηλά...!!".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69