tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Γιώργος Συμεωνίδης: "Θέλω να εργαστώ σκληρά για το καλό του δήμου μας"

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Βέροιας, με το ψηφοδέλτιο "Δράση με Γνώση" του Κώστα Βοργιαζίδης (στην ενότητα Βέροιας), είναι ο Γιώργος Συμεωνίδης. Σε δήλωσή του αναφέρει:

"Αγαπητοί φίλοι,

Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τον λόγο που αποφάσισα να κατέβω υποψήφιος για τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου Βέροιας στις επερχόμενες εκλογές που θα πραγματοποιηθούν στις 08 Οκτωβρίου.

Αυτή η απόφαση δεν ήταν εύκολη, αλλά προήλθε από μια βαθιά πεποίθηση ότι μπορώ να συμβάλω στην κοινότητά μας. Από τότε που ξεκίνησα τη φοίτησή μου στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, έχω εργαστεί σκληρά για να αποκτήσω τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται για να ασχοληθώ με την πολιτική, καθώς και να χτίσω ένα αξιοπρεπές βιογραφικό για να μπορώ να εκπροσωπήσω τους συμπολίτες μου. Έχω δει τις δυνατότητες και τις ανάγκες της πόλης μας, και αισθάνομαι υπερήφανος που μπορώ να συνεισφέρω στην κοινότητα που με μεγάλωσε.

Οι βασικές μου αρχές είναι η διαφάνεια, η ειλικρίνεια και η ανοικτή επικοινωνία. Θέλω να εργαστώ σκληρά για το καλό του δήμου μας, ακούγοντας τις ανησυχίες σας και προτείνοντας λύσεις σε θέματα που μας αφορούν όλους.

Είναι καιρός να συνεργαστούμε για ένα καλύτερο μέλλον. Σας προσκαλώ να είστε μέρος αυτής της πορείας, να μοιραστείτε τις ιδέες σας και να με υποστηρίξετε με την ψήφο σας.

Πιστεύω ότι μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε μια κοινότητα που θα ευδοκιμεί, με βελτιώσεις σε πολλούς τομείς, όπως η εκπαίδευση, η υγεία, η απασχόληση και η ποιότητα ζωής. Αυτή η πορεία είναι δύσκολη, αλλά είμαι αποφασισμένος να εργαστώ μαζί σας για ένα καλύτερο μέλλον.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή σχόλια, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου. Μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά!

Ευχαριστώ για την υποστήριξή σας και για την εμπιστοσύνη που δείχνετε σε μένα".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69