tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Αποχαιρετισμοί και αιχμές στο Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας

Για πολλούς συμβούλους του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας η σημερινή συνεδρίαση ήταν η τελευταία και έκριναν σκόπιμο να πουν δυο λόγια, είτε ως απολογισμό είτε ως αποχαιρετισμό και ευχές στους νέους που θα έρθουν τον Γενάρη. Πάντως δεν έλειψαν και οι αιχμές, παρότι βρισκόμαστε λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα.

Την συζήτηση ξεκίνησε ο δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης ο οποίος επέλεξε να απαντήσει στον Θεόφιλο Κορωνά, ο οποίος στην ορκωμοσία είπε ότι σπάει το πρωτόκολλο της ημέρας και αναφέρθηκε στις επικείμενες αυξήσεις ανταποδοτικών τελών. «Εγώ δεν θα σπάσω το πρωτόκολλο, το πρωτόκολλο το σπάνε όσοι έσπασαν τα μούτρα τους στις εκλογές» είπε ο κ. Βοργιαζίδης.

Η Γεωργία Μπατσαρά στην τοποθέτησή της αναφέρθηκε στην συνδιοίκηση της παράταξής της με την παράταξη του δημάρχου λέγοντας ότι έγινε για να λειτουργήσει ο δήμος, η συνεργασία ήταν ιστορική και παρά τα αρνητικά και κακόβουλα σχόλια άντεξε μέχρι το τέλος και είχε θετικό αποτέλεσμα. Για την παράταξή της, είπε ότι αποδείχθηκε φυτώριο αυτοδιοικητικών στελεχών.

Ο Αντώνης Μαρκούλης στάθηκε ιδιαίτερα στην προσφυγή της παράταξής του εναντίον τις αλλαγές που επιχείρησε στον Καλλικράτη ο τότε υπουργός και την ακύρωση του νόμου Βορίδη.

Ο Δημήτρης Τσανακτσίδης είπε ότι ο δήμος έχει δυνατότητες να αναπτυχθεί αλλά η συντηρητική πολιτική θα τον καταστρέψει. Σύμφωνα με τον κ. Τσανακτσίδη, η ίδρυση ενός Πανεπιστημίου στην Βέροια θα αλλάξει την τύχη της περιοχής.

Ο Κώστας Παλαουκίδης χαρακτήρισε επικήδειο την τοποθέτηση Μπατσαρά. «Συγχωρεμένη η κ. Μπατσαρά, ακολούθησε λάθος κατευθύνσεις» είπε αναφερόμενος στην τετραετία που πέρασε.

Τέλος, ο Βασίλης Λυκοστράτης, είπε ότι παρότι λέγεται ότι έκανε περιουσία από τον δήμο, όλα τα χρόνια ήταν άμισθος αντιδήμαρχος. «Ευχαριστώ τον κ. Λυκοστράτη. Δεν είναι αυτονόητη η προσφορά χωρίς μισθό. Άλλοι άλλαξαν παράταξη στις εκλογές» είπε ο δήμαρχος.

Αποχαιρετιστήριες τοποθετήσεις έκαναν οι Συρμούλ Τζήμα, Γιάννης Τσανακτσίδης, Γιώργος Μελιόπουλος, Χρήστος Τσιούντας,  Δήμητρα Ράλλη.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69