Βέροια: Βροντερό όχι στην λιτότητα - Ναι στο ευρώ όχι στα καταστροφικά μέτρα (φωτογραφίες & video)

oxi

Βροντερό όχι στην λιτότητα φώναξαν στην Βέροια οι πολίτες που επιθυμούν ένα καλύτερο αύριο μέσα στο ευρώ αλλά χωρίς μέτρα που καταστρέφουν την τοπική κοινωνία και τον παραγωγικό ιστό της χώρας. Πρόκειται για πολίτες που υποστηρίζουν το "ΟΧΙ" στο δημοψήφισμα της Κυριακής που συγκεντρώθηκαν στο πάρκο της Ελιάς και υποστήριξαν ξεκάθαρα ότι επιθυμούν κάτι καλύτερο από αυτό που κατέστρεψε τις ζωές μας την τελευταία πενταετία.

Από πολύ νωρίς το πάρκο της Ελιάς πλημμύρισε κόσμο το πάρκο της Ελιάς. Και στις 9μμ περίπου ξεκίνησε η ομιλία. Στην εκδήλωση μίλησαν τα η εκπαιδευτικός Βαρβάρα Σαράντη, ο επικεφαλής της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Χαμπίδης, ο βουλευτής Γιώργος Ουρσουζίδης, η ιστορικός Αναστασία Ταναμπάση, ο δημοτικός σύμβουλος Βέροιας Πέτρος Τσαπαρόπουλος και απλοί πολίτες.

Τονίστηκε ότι το όχι στο δημοψήφισμα της Κυριακής σημαίνει όχι στην λιτότητα, όχι στα φορολογικά μέτρα που καταστρέφουν τον αγρότη και τον ελεύθερο επαγγελματία και ναι σε ένα καλύτερο αύριο μέσα στην ευρώπη και στο ευρώ. Σε όλες τις ομιλίες τονίστηκε ότι στόχος είναι ένα καλύτερο αύριο εντός της ευρώπης και του ευρώ.

{globalflash.gallery 67}