Ο Πέτρος Τσαπαρόπουλος νέος πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας (φωτογραφίες)

Ο Πέτρος Τσαπαρόπουλος είναι ο νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας. Με 29 ψήφους υπέρ, εννέα λευκά κι ένα άκυρο εκλέχτηκε νέος πρόεδρος. Αντιπρόεδρος εκλέχτηκε εκ νέου ο Μιχάλης Σουμελίδης και Γραμματέας ο Θανάσης Αποστολόπουλος.

Ο νέος πρόεδρος ευχαρίστησε τους συμβούλους για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν και δήλωσε: "Η θέση είναι γνώριμη, αλλά έχουν περάσει 10 χρόνια από τότε. Μεγάλωσε το συμβούλιο όμως΄πιστεύω ότι θα προχωρήσουμε όλοι μαζί σε αυτό που κληθήκαμε να κάνουμε. Θέλω να υπάρχει μια ευγένεια, δεν χρειάζονται φωνές. Όλοι παλεύουμε για το καλό της πόλης. το έργο μας, είναι αρκετά πιο δύσκολο. Ο προηγούμενος πρόεδρος ακολούθησε την τακτική των ίσων αποστάσεων και σωστά έπραξε".

Πριν την ψηφοφορία, ο δήμαρχος πρότεινε για πρόεδρο τον Πέτρο Τσαπαρόπουλο, πρόταση που έγινε δεκτή από την παράταξή του.

Η παράταξη Καραπαναγιωτίδη, πρότεινε ως αντιπρόεδρο τον Μιχάλη Σουμελίδη, πρόταση που έγινε αποδεκτή από την παράταξη του.

Από τις παρατάξεις της ελάσσονος μειοψηφίας, ως Γραμματέας προτάθηκε ο Θανάσης Αποστολόπουλος και ο κ. Μπέκης πρότεινε μυστική ψηφοφορία. Ο Αντώνης Μαρκούλης δεν έκανε πρόταση ενώ ο Γιώργος Μελιόπουλος είπε ότι δεν θα συμμετάσχει στην ψηφοφορία για γραμματέα επειδή η θέση είναι διακοσμητική.

{jlex}flickr:72157679158411331{/jlex}