tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Μεταχειρισμένα επαγγελματικά ψυγεία…χρήσιμα tips για να επιλέξετε το ιδανικό για την επιχείρησή σας

psigeio 1

Τα επαγγελματικά ψυγεία αποτελούν ένα εξαιρετικά σημαντικό μηχάνημα σε κάθε επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον χώρο της εστίασης. Ωστόσο, επειδή ο εξοπλισμός μιας επαγγελματικής κουζίνας απαιτεί πολλά χρήματα και επειδή οι περισσότεροι επιχειρηματίες θέλουν καλό αποτέλεσμα με λίγα χρήματα, οι περισσότεροι στρέφονται στην οικονομία που προσφέρειο μεταχειρισμένος επαγγελματικός εξοπλισμός. Όποιες και αν είναι οι ανάγκες της επιχείρησής σας, σας δίνουμε μερικά χρήσιμα tips με τα οποία μπορείτε να κάνετε την πιο συμφέρουσα και αποδοτική επιλογή. 

Αρχικά αυτό που πρέπει να αναλογιστείτε σε πρώτο στάδιο είναι το εύρος της θερμοκρασίας που εξασφαλίζει το επαγγελματικό ψυγείο της επιλογής σας. Επιλέξτε ένα επαγγελματικό ψυγείο που στην απλή συντήρηση δεν ξεπερνά τους -2 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην κατάψυξη δεν ξεπερνά τους -25. 

psigeio 2

Έπειτα, είναι πολύ σημαντικό να λάβετε υπόψιν την χωρητικότητα που αυτό σας εξασφαλίζει. Σκεφτείτε ποιες είναι οι ημερήσιες ανάγκες της επιχείρησής σας, όσον αφορά στα τρόφιμα που καταναλώνονται. Σε αυτό μπορεί να σας βοηθήσει και ο υπεύθυνος προμηθειών, με ένα business plan το οποίο αναδεικνύει ποια είναι η απαιτούμενη χωρητικότητα, ώστε όλα τα τρόφιμα να διατηρούνται φρέσκα. 

Τέλος, επειδή ότι πληρώνεις παίρνεις, είναι εξαιρετικά σημαντικό να επιλέξετε ένα επαγγελματικό ψυγείο το οποίο να πληροί όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για τη σωστή και ασφαλή συντήρηση των τροφίμων και των ποτών της επιλογής σας. Δεν είναι απαραίτητο να είναι κατασκευασμένο από μια γνωστή εταιρεία, όσο να ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας. Δείτε μερικές επιλογές από επαγγελματικά ψυγεία.  

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69