tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ενοικιάσεις αυτοκινήτων για χειμερινές αποδράσεις

Έχετε την τύχη να ζείτε ή να έρθετε διακοπές τον χειμώνα στην Ελλάδα; Αυτή η χώρα έχει τόσες πολλές ομορφιές που εκτός από την θάλασσα μπορεί να προσφέρει ένα πραγματικά πρόσφορο έδαφος για χειμερινές αποδράσεις που μπορούν να σας μείνουν αξέχαστες!

Απολαύστε περισσότερο τις προγραμματισμένες σας διακοπές με ένα αυτοκίνητο κατάλληλο για τον προορισμό σας και την εξερεύνησή του. Η DriveHellasσας δίνει την ευκαιρία να ενοικιάσετε ΙΧ πλήρως εξοπλισμένα για χιόνια και χαμηλές θερμοκρασίες, στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Αφήστε το δικό σας αυτοκίνητο στο parkingκαι ξοδέψτε λιγότερα, νοικιάζοντας αυτοκίνητο με τις καλύτερες προδιαγραφές ποιότητας.

Σημαντικά προνόμια:

Οι ενοικιάσεις αυτοκινήτων συμφέρουν 100% γιατί:

  • Μπορείτε να αποφύγετε τα έξοδα του ταξιδιού όπως διόδια, έξοδα βενζίνης και πολλά άλλα. Φτάνοντας στον προορισμό σας ξεκούραστα με αεροπλάνο, με πλοίο ή με κτελ σας περιμένει στο σημείο της επιβίβασής σας το επιλεγμένο αυτοκίνητο που εσείς θέλετε για τις μετακινήσεις σας.

  • Μερικές περιοχές – και συνήθως οι πιο όμορφες – δεν έχουν συχνά ή καθόλου δρομολόγια με την αστική συγκοινωνία. Αυτό αμέσως γίνεται ένα εμπόδιο που μπορεί να αποφευχθεί εύκολα με την ενοικίαση ενός ΙΧ.

  • Το δικό σας αυτοκίνητο, μπορεί να μην είναι σε θέση να ανταποκριθεί σε δύσβατους δρόμους, λόγω ίππων ή λόγων παλαιότητας. Νοικιάζοντας έχετε εξασφαλίσει ασφάλεια, αποκλείοντας κάθε πιθανότητα να μείνετε στην μέση του πουθενά!

Η DriveHellasσας προσφέρει όλες τις εξειδικευμένες παροχές, ώστε να είστε έτοιμοι σε κάθε περίπτωση να πραγματοποιήσετε τις εξορμήσεις σας, χωρίς να έχετε να σκεφτείτε τι θα κάνετε με το αυτοκίνητο.

Μπαίνοντας στην ιστοσελίδα drive-hellas.com μπορείτε να βρείτε όλες τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες ενοικίασης είτε ομαδικά είτε μεμονωμένα.

Αξιοποιήστε τις όλες τις δυνατότητες και απολαύστε τις διακοπές σας!

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69