tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Με την αγορά ενός ρολογιού Daniel Wellington δώρο ένα λουράκι ΝΑΤΟ για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου από το Κοσμηματοπωλείο ΜΠΟΥΚΑΣ

Τα ωρολόγια Daniel Wellington τώρα στο κοσμηματοπωλείο ΜΠΟΥΚΑΣ… και για του Αγίου Βαλεντίνου με κάθε αγορά ωρολογιού DW δώρο ένα λουράκι ΝΑΤΟ της επιλογής σας .

Ποια είναι η ιστορία των ρολογιών Daniel Wellington;

Το ρολόι είναι αναμφισβήτητα το πιο χρηστικό μας κόσμημα! Κομψό, μικρό ή μεγάλο, πολυτελείας ή μη, βρίσκεται πάντα στο χέρι μας για να μας υπενθυμίζει τα ραντεβού μας!

Τα ρολόγια που “ακούνε” στο όνομα Daniel Wellington ολοένα και γίνονται πιο γνωστά! Στρογγυλά και αριστοκρατικά, χωρίς να κοστίζουν μία μικρή περιουσία.  Τα έχουμε λατρέψει για το minimal και “κολλεγιακό” τους style. Ποια είναι όμως η ιστορία των ρολογιών αυτών;

Η ιστορία  ξεκινά με ένα ταξίδι σε όλο τον κόσμο όπου ο Filip Tysander, ο ιδρυτής του Daniel Wellington, συνάντησε έναν ενδιαφέρον κύριο από τις Βρετανικές Νήσους. Ο άνθρωπος αυτός, ευγενικός με άψογο style λάτρευε να φοράει τα ρολόγια σε παλιούς ιμάντες ΝΑΤΟ. Το όνομά αυτού; Daniel Wellington φυσικά!

Προέκυψε μία δυνατή φιλία μεταξύ ανδρών και ο ιδρυτής της εταιρίας εμπνεύστηκε όχι μόνο από τις πολλές ιστορίες της ζωής του, αλλά και από την κλάση του στο διαχρονικό style της μόδας.

Ο Daniel Wellington, φορούσε τα ρολόγια του προσαρμοσμένα σε παλιούς ιμάντες ΝΑΤΟ. Μετά την επιστροφή του Filip από το ταξίδι άρχισε να ψάχνει διαφορετικούς συνδυασμούς που άρεσαν στον ίδιο. Ήταν σημαντικό το γεγονός ότι αγαπούσε το ρολόι προσωπικά και ήξερε ότι δεν θα μπορούσε να το πουλήσει αν δεν ήταν περήφανος για αυτό!

Αργά αλλά σταθερά προέκυψε ένα όμορφο ρολόι. Λεπτό, εκλεπτυσμένο, και όλο στρόγγυλο!! Minimal και χωρίς πολλά χαρακτηριστικά!

Τα λουράκια ΝΑΤΟ 

Οι ιμάντες ΝΑΤΟ προέρχονται από το βρετανικό ναυτικό, όπου δύτες χρησιμοποιούσαν τους ισχυρούς νάιλον ιμάντες πάνω από τις στολές τους. Ακόμα και αν έγιναν αρχικά για την αποφυγή σκουριάς, οι ιδρυτές αγάπησαν την εμφάνιση και την ευελιξία τους. Αυτός είναι ο λόγος που θέλησαν να δημιουργήσουν μία σειρά από διαφορετικούς ιμάντες με διαφορετικά χρώματα και σχέδια, αλλά και με ισχυρό δεσμό με τα Βρετανικά Νησιά!

Τα ρολόγια Daniel Wellington, διαθέτουν εναλλασσόμενα  δερμάτινα λουράκια και αυτό είναι που τα κάνει μοναδικά, καθώς μπορείτε να έχετε καθημερινά ένα διαφορετικό ρολόι!!

ΜΠΟΥΚΑΣ
Βετσοπούλου 131, Αλεξάνδρεια
Τηλ. 2333023476

Πηγή ιστορίας: www.esthetic.gr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69