tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Πως να διακοσμήσετε τους γωνιακούς καναπέδες του χώρου σας;

Οι γωνιακοί καναπέδες είναι το πιο στιβαρό και κεντρικό έπιπλο του σαλονιού σας, για αυτό τόσο τα έπιπλα που το πλαισιώνουν όσο και η διακόσμησή του είναι πολύ σημαντική για ολόκληρο το σπίτι σας.

Μαξιλάρια καναπέ

Τα μαξιλάρια φιγούρας είναι το πιο δυναμικό διακοσμητικό, του οποίου μάλιστα η αντίθεσή είναι ορατή και αντικατοπτρίζεται σε όλο τον χώρο. Παρασυρθείτε λοιπόν από τις προτάσεις που είναι στην μόδα και επιλέξτε ανάμεσα σε μία μεγάλη ποικιλία, τα σχέδια, τα υφάσματα και το μέγεθος των διακοσμητικών σας. Όπως λένε και οι ίδιες οι έρευνες, τα διακοσμητικά στοιχεία καναπέ, παραμένουν για περισσότερους από έξι μήνες, μέχρι να αντικατασταθούν από άλλα.

Δύο μεγάλα μαξιλάρια από κάθε πλευρά και μπροστά δύο μικρότερα, είναι συνήθως η βάση στην διακόσμηση του γωνιακού καναπέ. Εναλλακτικά μπορείτε να τα έχετε διάσπαρτα, ώστε να καταλαμβάνουν όλο το έπιπλο.

Ριχτάρια

Πολλών ειδών ριχτάρια θα βρείτε στην αγορά, αφού έχουν γίνει κανόνας στην διακόσμηση του σαλονιού. Διαλέξτε ένα μεγάλο ριχτάρι, ακόμα και αν δεν το χρησιμοποιήσετε όλο για την κάλυψη του επίπλου.

Επειδή ο γωνιακός καναπές διαθέτει γωνιακή συγκρότηση είναι δύσκολο όλο το ριχτάρι να απλωθεί από άκρη σε άκρη. Τοποθετήστε το ακόμα και τριγωνικά, ώστε να απλώνεται τουλάχιστον στις περιοχές που κάθεστε. Αν όμως επιθυμείτε ολοκληρωτική κάλυψη, τότε μπορείτε να συνδυάσετε περίτεχνα δύο ριχτάρια στον καναπέ. Ένα χρώμα διακόσμησης που ταιριάζει με όλη την χρωματική παλέτα και βρίσκεται στα topcolors για φέτος είναι το βυσσινί.

Στις περιοχές που είναι πιο εκτεθειμένες, μπορείτε να τοποθετήσετε πολλά μαξιλάρια, έτσι ώστε όταν δεν χρησιμοποιείται ο χώρος να τον έχετε καλυμμένο.

Όσο για τον ίδιο τον καναπέ; Επιλέξτε μέσα από τους γωνιακούς καναπέδες του Alpha Saloni Design με σιγουριά ποιότητας, χαμηλών τιμών και αξεπέραστου στυλ!

Δείτε περισσότερα εδώ.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69