tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Επαγγελματικός Εξοπλισμός Καφέ μπαρ: 4 +1 Καλοκαιρινές επιλογές

Συνήθως ο επαγγελματικός εξοπλισμός καφέ μπαρ είναι αυτό που μονοπωλεί το ενδιαφέρον κάποιου που θέλει να ανοίξει ένα καινούργιο καφέ ή μπαρ. Και όχι άδικα φυσικά καθώς θα μπορούσε κανείς να πει ότι είναι τα κόκαλα πάνω στα οποία στήνεται και στηρίζεται μια καινούργια επιχείρηση.

Αν ωστόσο ο επαγγελματικός εξοπλισμός καφέ μπαρ είναι τα κόκαλα, τα προϊόντα που προσφέρει στους πελάτες της είναι η καρδιά της.

Η ελληνική εταιρεία Barista Pro γνωρίζοντας εις βάθος τις ανάγκες του σύγχρονου επαγγελματία, προσφέρει προϊόντα που θα κάνουν το καφέ ή το μπαρ σας να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό.

Παρακάτω μπορείτε να δειτε 4 +1 καλοκαιρινές επιλογές για να εξοπλίσετε το καφέ-μπαρ σας με τα κατάλληλα προϊόντα.

Κρύες Σοκολάτες

Η σοκολάτα είναι αγαπημένο ρόφημα ακόμα και τους καλοκαιρινούς μήνες στην κρύα εκδοχή της. Σκέτη ή σε συνδυασμό με κάποιο σιρόπι αποτελεί μια απόλυτα γευστική επιλογή που δεν θα πρέπει να λείπει από κανένα καφέ-μπαρ. Επιλέξτε ποιοτικά προϊόντα που δημιουργούν ένα ρόφημα με πλούσια γεύση, άρωμα και υφή, προσφέροντας στους πελάτες σας μια ξεχωριστή εμπειρία.

Κρύο Τσάι

Άλλη μια επιλογή που δεν θα πρέπει να λείπει από κανένα καφέ μπαρ. Οι υπέροχες γεύσεις του αρωματικού τσαγιού μπορούν να γίνουν μια εξαιρετική καλοκαιρινή εμπειρία. Ειδικά επαγγελματικά προϊόντα μπορούν να προσφέρουν στον πελάτη σας μοναδικό παγωμένο τσάι.

Πουρέδες Φρούτων

Οι πουρέδες φρούτων είναι το απόλυτο must του καλοκαιριού. Μπορείτε να βρείτε μια τεράστια ποικιλία από πουρέδες φρούτων παρασκευασμένους από ολόκληρα κομμάτια και να κάνετε τη διαφορά προσφέροντας φυσική γεύση βατόμουρου, μάγκο, μήλο ή ανανά στα κοκτέιλ, τα smoothies ή τις γρανίτες σας.

Χυμοί Φρούτων

Οι χυμοί είναι μία από τις πιο γευστικές επιλογές το καλοκαίρι. Εκτός από τους φρέσκους χυμούς που μπορείτε να προσφέρετε, η νέα τάση απαιτεί σπιτικές συνταγές που προσφέρουν πρωτοτυπία, ιδιαιτερότητα και ενδιαφέρουσες γευστικές εμπειρίες.

Οι χυμοί φρούτων Smartfruit είναι μια εξαιρετική επιλογή για να χαρίσετε στους πελάτες σας μια μοναδική γευστική εμπειρία.

Σιρόπια Ροφημάτων

https://www.baristapro.com.gr/wp-content/uploads/2018/05/MPOUKALI_SIROPI_BANANA.jpg

Για τον καφέ, τη σοκολάτα ή τα πιο εντυπωσιακά κοκτέιλ, τα σιρόπια ροφημάτων είναι κάτι που δεν θα πρέπει να λείπει από κανένα καφέ μπαρ. Εδώ μπορείτε να δείτε μια γκάμα επιλογών από σιρόπια ροφημάτων.

Θέλετε περισσότερες πληροφορίες για τα παραπάνω προϊόντα; Η ομάδα της Barista Pro είναι στη διάθεσή σας. Επικοινωνήστε μαζί τους από εδώ.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69