tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Κούνιες Μωρού: Πως Να Επιλέξεις Την Ιδανική Για Το Μωράκι Σου

Η προετοιμασία του βρεφικού δωματίου είναι μια από τις πιο δημιουργικές, ευχάριστες και συγκινητικές στιγμές για τους νέους γονείς, που περιμένουν το μωράκι τους.

Οι κούνιες μωρού αποτελούν μια ξεκάθαρη προτεραιότητα, αφού το μωράκι σου θα περάσει το πρώτο διάστημα της ζωής του να κοιμάται, για αρκετές ώρες μέσα στην ημέρα. Τα 2 βασικά ζητήματα που πρέπει να προσέξεις όσον αφορά στις κούνιες μωρού είναι η ασφάλεια και η ποιότητα.

Για τον πρώτο καιρό, το μωράκι σου μπορεί να κοιμάται στο δικό σας δωμάτιο, για να μπορείς να το έχεις δίπλα σου. Αργά ή γρήγορα όμως, θα πρέπει να μεταφερθεί στο δικό του δωμάτιο και θα πρέπει να συνηθίσει σιγά σιγά να κοιμάται στην κούνια του.

Ας δούμε ποια είναι αυτά που πρέπει να λάβεις υπόψιν σου, όσον αφορά στις κούνιες μωρού.

Κάγκελα κούνιας

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να φροντίσεις είναι η ασφάλεια, οπότε πρέπει να βεβαιωθείς ότι τα κάγκελα της κούνιας έχουν μικρή απόσταση μεταξύ τους, ώστε να μην υπάρξουν τυχόν ατυχήματα. Για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, μπορείς να επιλέξεις πάντες κούνιας όπως αυτές, που είναι ενιαίες, κατασκευάζονται από βαμβακερό ύφασμα και περιέχουν αφρώδες γέμισμα.

Στρώμα κούνιας

Μετά έχει σειρά το στρώμα της κούνιας. Η καλύτερη επιλογή είναι να επιλέξεις ένα στρώμα που δεν πρέπει να είναι ούτε πολύ σκληρό, ούτε πολύ μαλακό, για να στηρίζεται σωστά το σωματάκι του και να νιώθει άνετα όταν είναι ξαπλωμένο.

Προίκα μωρού

Η προίκα μωρού είναι ότι πιο πολύτιμο μπορείς να προσφέρεις στο μωράκι σου. Η βρεφική προίκα περιλαμβάνει ειδικά προστατευτικά για την κούνια και το λίκνο, ώστε να είστε σίγουροι πως δεν θα χτυπήσει το μωρό, καθώς και ολοκληρωμένα σετ προίκας, που αποτελούνται από παπλώματα, παπλωματοθήκες, μαξιλαροθήκες και σεντόνια.

Μπορείς να βρεις υπέροχα σετ προίκας μωρού για αγόρια και για κορίτσια, σε μοναδικά σχέδια και χρώματα, που θα ντύσουν με τον πιο χαριτωμένο τρόπο την βρεφική κούνια ή το λίκνο του μωρού σου.

Η προίκα κούνιας συγκεκριμένα, περιλαμβάνει μια ποικιλία από τα πιο χαριτωμένα σετ, τα οποία είναι 100% βαμβακερά και θα κάνουν το μωράκι σου να νιώθει άνετα και να απολαμβάνει απολαυστικό ύπνο.

Επιπλέον, η προίκα κούνιας μπορεί να μεταμορφώσει την αισθητική του βρεφικού δωματίου και να γίνει μια υπέροχη διακοσμητική νότα, που θα συνθέσει το τέλειο δωμάτιο, ακριβώς όπως το ονειρεύεσαι.

Πού μπορείς να βρεις τα πάντα για το βρεφικό δωμάτιο;

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα του Pali Baby θα ανακαλύψεις μια ποικιλία από επώνυμες κούνιες μωρού, σε υπέροχα μοντέρνα, αλλά και κλασσικά σχέδια. Εδώ θα βρεις ακόμα ολοκληρωμένες λύσεις για την προίκα του μωρού, που περιλαμβάνουν πολυτελή σετ προίκας μωρού και προίκα κούνιας.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69