tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Κρεβάτι μασάζ: Το βασικό εργαλείο ενός θεραπευτή μασάζ

Παρόλο που οι καρέκλες μασάζ είναι πολύ δημοφιλείς επιλογές για το μασάζ, το κρεβάτι μασάζ εξακολουθεί να είναι η νούμερο ένα επιλογή των θεραπευτών. Πρόκειται για ένα πολύ χρήσιμο έπιπλο με μεγάλη επιφάνεια που δίνει την δυνατότητα στον θεραπευτή να έχει μεγαλύτερη εμβέλεια κίνησης και πρόσβαση σε περισσότερες μυϊκές ομάδες.

Τα περισσότερα κρεβάτια μασάζ έχουν σχεδιαστεί να φιλοξενήσουν πολλά είδη μασάζ, ωστόσο υπάρχουν από πολύ παλιά μέρη τα οποία προσαρμόζονται για να καλύψουν ανάγκες πιο ιδιαίτερων περιπτώσεων όπως το μέρος που προσαρμόζεται για να φιλοξενήσει μια έγκυο γυναίκα. Θα πρέπει λοιπόν να ξεκαθαρίσετε τα είδη των μασάζ που θα κάνετε και την γκάμα των πελατών που θέλετε να εξυπηρετήσετε πριν προβείτε στην αγορά ενός κρεβατιού.

Μερικές επιλογές κρεβατιών περιλαμβάνουν:

  • Τα ανθεκτικά κρεβάτια τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε συνθήκες βαριάς υγρασίας για χρήση σε σπα.
  • Τα κρεβάτια μασάζ προσώπου, με ανυψωμένη πλατφόρμα για να μπορεί εύκολα ο θεραπευτής να έχει πρόσβαση στην περιοχή του πρόσωπου
  • Τα τραπέζια μασάζ shiatsu, τα οποία διαθέτουν ένα αποσπώμενο μέρος για να γονατίσει ο θεραπευτής
  • Τα φορητά κρεβάτια μασάζ τα οποία είναι πολύ εύχρηστα κατά την μεταφορά

Η σωστή επένδυση ενός θεραπευτή σε ένα κρεβάτι μασάζ είναι πολύ σημαντική καθώς αποτελεί εργαλείο της δουλειάς του και είναι σημαντικό να πραγματοποιήσει μια καλή έρευνα. Ανάλογα με το είδος ή τα είδη που θέλετε να καλύψετε θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας κρεβάτια τα οποία διαθέτουν όλα τα αποσπώμενα μέρη ή αν η βάση σας δεν είναι σταθερή σε ένα χώρο θα πρέπει να προσανατολιστείτε σε κρεβάτια φορητά για να εξασφαλίσετε την εύκολη μετακίνηση τους.
Το υλικό από το οποίο είναι φτιαγμένο το κρεβάτι μασάζ αφορά κυρίως τους θεραπευτές αφού σε κάθε συνεδρία χρησιμοποιείται χαρτί μιας χρήσης για τους πελάτες, συνεπώς δεν αντιλαμβάνονται κάποια ουσιαστική διαφορά στο υλικό.

Ανεξάρτητα λοιπόν από το υλικό που είναι φτιαγμένο ένα κρεβάτι, το κύριο μέλημα των πελατών αλλά και των θεραπευτών είναι οι συνθήκες υγιεινής του κρεβατιού. Τις περισσότερες φορές και λόγω της συχνής επαναλαμβανόμενης χρήσης θα πρέπει να χρησιμοποιείτε ένα καθαριστικό ήπιο, χωρίς χημικά το οποίο μπορεί να προκαλέσει σε κάποιον πελάτη αλλεργίες.

Υπάρχουν ειδικά καθαριστικά για τα κρεβάτια μασάζ, τα οποία αφαιρούν με μεγάλη επιτυχία τις λιπαρές ουσίες από την επιφάνεια του κρεβατιού και παρέχουν την μέγιστη υγιεινή, χωρίς αυτό να εγκυμονεί τον κίνδυνο κάποιος πελάτης με ευαίσθητο δέρμα να εμφανίσει κάποια αλλεργική αντίδραση.

Επειδή όμως ο επαναλαμβανόμενος καθαρισμός όμως για πολλά χρόνια δημιουργούσε φθορές στις επιφάνειες, πλέον υπάρχουν πολλές λύσεις επιπρόσθετων επιφανειών μιας χρήσης οι οποίες αντικαθίστανται σε κάθε νέο πελάτη, συνεπώς οι κανόνες υγιεινής τηρούνται και όχι εις βάρος του κρεβατιού.

Τέλος, είτε είστε αυτοαπασχολούμενος , είτε διαθέτετε ένα κέντρο ευεξίας ή σπα το τραπέζι μασάζ και οι ευκολίες που θα προσφέρει στην δουλειά σας θα ικανοποιήσουν τόσο εσάς

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69