tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Πώς να φοράτε καθημερινά με στιλ τα χειμωνιάτικα φορέματα

Τα χειμωνιάτικα φορέματα αποτελούν την ιδανική επιλογή για εσάς που επιδιώκετε να αναβαθμίσετε το καθημερινό σας ντύσιμο, ενισχύοντας τη θηλυκότητά σας.

Με το κρύο που επικρατεί αυτή την περίοδο κάθε πρωινή μετακίνηση μπορεί να συνοδεύεται με απόλυτη άνεση χάρη στα φορεματα και να προσθέτει πόντους στιλ σε κάθε σας εμφάνιση.

Επιλέγοντας ένα νέο φόρεμα έχετε τη δυνατότητα να εμπλουτίσετε το ντύσιμό σας και να ανανεώσετε κάθε style που υιοθετείτε ανά περίσταση.

Κάθε φόρεμα που διαλέγετε σάς προσφέρει την ευκαιρία να δημιουργείτε κομψούς συνδυασμούς εναλλάσσοντας παπούτσια και αξεσουάρ, τα οποία μεταμορφώνουν το χειμερινό look σας.

Δείτε παρακάτω πώς μπορείτε να φορέσετε τα χειμωνιάτικα φορέματα αυτή τη σεζόν και ποιες είναι οι πιο δημοφιλείς προτάσεις που μπορούν να αναδείξουν μοναδικά την εμφάνισή σας.

Πώς να φοράτε με στιλ τα χειμωνιάτικα φορέματα

Όταν επιλέγετε φορέματα για τη χειμερινή γκαρνταρόμπα σας είναι σημαντικό να επενδύετε στο ιδιαίτερο στιλ τους που ταιριάζει στην προσωπικότητά σας αλλά να φροντίζετε και για την άνεση.

Ένα maxi φόρεμα συνδυάζεται πολύ στιλάτα με ένα σακάκι, καθώς ανεβάζει αισθητά τον πήχη της κομψότητας του look και μπορεί να γίνει πραγματικά ξεχωριστό με ένα ζευγάρι ankle boots.

Αν προτιμάτε το midi μήκος μπορείτε να φοράτε τα αγαπημένα σας sneakers και loafers, εξασφαλίζοντας απόλυτη άνεση κάθε μέρα. Ανάλογα την εμφάνιση που σκοπεύετε να κάνετε, αξιοποιήστε τα κατάλληλα αξεσουάρ που ταιριάζουν στο ύφος του look που δημιουργείτε.

Τα mini φορέματα μπορούν να φορεθούν ποικιλοτρόπως, με καλσόν ή και με κολάν. Συνδυάζονται υπέροχα με τις αγαπημένες σου μπότες και αν σκοπεύεις να επενδύσεις τώρα σε ένα νέο ζευγάρι, επίλεξε ψηλές μπότες ως το γόνατο. 269

Τα top χειμωνιάτικα φορέματα της σεζόν

Αγαπημένα mini φορέματα για τη χειμερινή περίοδο

phoremata photo1 in

Ένα mini φόρεμα μπορεί να φορεθεί από το πρωί ως το βράδυ με τις αγαπημένες σας μπότες ή μποτάκια. Το διαχρονικό μαύρο φόρεμα, αλλάζοντας τα αξεσουάρ, μπορείτε να το μεταμορφώνετε κάθε φορά σε διαφορετικό look ενώ αν το συνδυάζετε με άλλα κομμάτια της γκαρνταρόμπα σας, πάλι έχετε τη δυνατότητα να το κάνετε να δείχνει ξεχωριστό. Ένα μίνι κλος φόρεμα ανεβάζει την κομψότητά σας, είναι ιδανικό για πολλές περιστάσεις και ταιριάζει σε κάθε σιλουέτα. Αν επιλέξετε ένα μίνι φόρεμα με ethnic λεπτομέρειες, θα έχετε υιοθετήσει την πλέον trendy πρόταση στις τάσεις της εποχής.

Γήινες αποχρώσεις για ξεχωριστές εμφανίσεις

photo2 in

Ένα φόρεμα σε γήινες αποχρώσεις προσδίδει θηλυκότητα στο ντύσιμό σας και ταιριάζει πολύ στο χειμωνιάτικο σκηνικό. Αν επιλέξετε ένα ριχτό φόρεμα που θεωρείται πολύ μοντέρνο αυτή τη σεζόν, μπορείτε να το φοράτε με καλσόν ή κολάν, αλλά και να το κάνετε να δείχνει διαφορετικό συνδυάζοντας μια πρωτότυπη ζώνη στη μέση σας. Η χαλαρή γραμμή του φορέματος που επιλέγετε μπορεί να σας χαρίζει άνεση κάθε ώρα της ημέρας και έχετε την ευκαιρία να το φοράτε με χαμηλά ή ψηλά παπούτσια. Το καφέ, το μπεζ, το καμηλό δείχνουν υπέροχα στα χειμερινά looks που δημιουργείτε.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69