tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Κανναβιοδιόλη και Καρκίνος: τι ισχύει;

Η κανναβιοδιόλη ή CBDoil είναι ένα από τα κανναβοειδή που γίνονται όλο και πιο δημοφιλή στην φυσική φαρμακευτική χάρης τα οφέλη που αυτή εμφανίζει στον ανθρώπινο οργανισμό. Παρόλο που το θέμα βρίσκεται σε μια συνεχή διαλεκτική, με τις απόψεις να διχάζονται ανάμεσα στη χρήση ή τη μη χρήση της κάνναβης για ιατρικούς λόγους, υπάρχουν πολλές περιπτώσεις καρκινοπαθών που έχουν δει βελτίωση της υγείας τους χάρη στο λάδι κάνναβης. Στην χώρα μας, τα προϊόντα θεραπευτικής κάνναβης έρχονται ως μια εναλλακτική θεραπεία, και κερδίζουν δυναμικά όλο και περισσότερους ασθενείς. Έρευνες δείχνουν πως το CBD μπορεί να συμβάλει στην θεραπεία κατά του άγχους και του χρόνιου πόνου.

1)Σταθεροποιεί την όρεξη. Πολλοί άνθρωποι που είναι σε κάποια θεραπεία κατά του καρκίνου, έχουν ναυτία ή απώλεια της όρεξής τους. Με αυτά τα συμπτώματα είναι δύσκολο να διατηρήσουν ένα υγιές βάρος. Με την κανναβιοδιόλη μπορεί να σταθεροποιεί η όρεξη.

2)Ανακουφίζει από τον πόνο. Τόσο ο καρκίνος όσο κι η θεραπεία του μπορούν να προκαλέσουν πόνο στον ασθενή. Ο καρκίνος προκαλεί πόνο που οφείλεται στην πίεση και τις εσωτερικές αιμορραγίες ζωτικών οργάνων ή σε νευρικό τραυματισμό. Η κανναβιοδόλη μπορεί να συμβάλει στην ανακούφιση του πόνου χάρης την ικανότητά της να μειώνει τις φλεγμονές.  

3)Η κανναβιοδιόλη μπορεί να ωφελήσει τα καρκινοπαθή ή μη άτομα που πάσχουν από συχνές ναυτίες και εμετούς, ειδικά στα άτομα που είναι υφιστάμενα σε χημειοθεραπεία. Ωστόσο, τα άτομα που χρησιμοποιούν προϊόντα θεραπευτικής κάνναβης για να μειώσουν τις ναυτίες, οφείλουν να γνωρίζουν πως ενδέχεται να έχουν ψυχοσωματικές επιδράσεις και γι’ αυτό πρέπει πρώτα να συμβουλευτούν το γιατρό τους.

Σε κάθε περίπτωση, δεν έχει επιβεβαιωθεί κάποια σύνδεση της κάνναβης με την ολοκληρωτική θεραπεία από τον καρκίνο. Τα οφέλη που έχει η κανναβιοδιόλη για τον οργανισμό μας είναι σημαντικά, και μπορούν το δίχως άλλο να συμπληρώσουν μια θεραπεία ή μια προληπτική ενέργεια κατά του καρκίνου. Ένας καρκινοπαθής άνθρωπος καλό είναι να εξετάζεται τακτικά και να συμβουλεύεται τον γιατρό ή τους γιατρούς που τον εξετάζουν για να βρει τη θεραπεία που του ταιριάζει.

Μπορείτε να κάνετε μια αναζήτηση προϊόντων ιατρικής κάνναβης και να αγοράσετε αυτό που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκη στην ιστοσελίδα hempoilshop.gr. Αναζητείστε τα προϊόντα που ταιριάζουν στη δική σας κατάσταση και προμηθευτείτε στις ποσότητες που τα χρειάζεστε.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69