tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Νέο Nissan QASHQAI: Πρώτο σε πωλήσεις το 2014, πανελλαδικά, στην κατηγορία του!

QASHQAI NO1 text

To νέο NissanQASHQAI, αποτελεί την κορυφαία επιλογή αγοράς νέου αυτοκινήτου στην κατηγορία του, γεγονός που επιβεβαιώνεται πλήρως από τα επίσημα στοιχεία των συνολικών ταξινομήσεων, για το 2014.

Είναι πλέον γνωστό ότι το  NissanQASHQAIαποτελεί μια εξαιρετική επιλογή αγοράς αυτοκινήτου, καθώς διαθέτει  μοναδικά χαρακτηριστικά που ξεπερνούν τα εσκαμμένα στους τομείς της σχεδίασης και της τεχνολογίας, υιοθετώντας πρωτοποριακή αντίληψη, σε κάθε του πτυχή. Με προηγμένη αεροδυναμική εμφάνιση, εξαιρετική εσωτερική σχεδίαση, κορυφαία ποιότητα κατασκευής και κύλισης, αλλά και με συστήματα πληροφόρησης και πολυμέσων πέρα από κάθε προσδοκία, το νέο  QASHQAIαντικατοπτρίζει την αφρόκρεμα της δημιουργικότητας για τη Nissan.  Αυτό άλλωστε το επιβεβαιώνουν με τον καλύτερο τρόπο, τα επίσημα στοιχεία των συνολικών ταξινομήσεων για το 2014 πανελλαδικά, όπου το NissanQASHQAIκατατάσσεται στην πρώτη θέση, στα  μοντέλα της μεσαίας κατηγορίας (C segment), με 2.085 ταξινομήσεις !

Εκτός των παραπάνω, αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τον ανεξάρτητο οργανισμό δοκιμών  Euro NCAP, το Nissan QASHQAIείναι το ασφαλέστερο οικογενειακό αυτοκίνητο, καθώς  σκόραρε περισσότερους πόντους ως προς την ασφάλεια από οποιοδήποτε άλλο αυτοκίνητο στην κατηγορία του. Το βραβευμένο crossover της Nissan, έλαβε αυτή τη διάκριση σε σύγκριση με όλα τα αυτοκίνητα του ανταγωνισμού της κατηγορίας του, που υποβλήθηκαν  στις σχετικές, υψηλών απαιτήσεων, δοκιμές κατά το 2014. 

Η NissanΝικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., ευχαριστεί τους πελάτες της για την προτίμησή τους και δεσμεύεται ότι  θα βρίσκεται πάντα δίπλα τους, με πρωτοποριακά προγράμματα χρηματοδότησης, ειδικές τιμές, συνεχείς παροχές και υποστήριξη.

Τoνέο NissanQASHQAI, ήρθε για να κατακτήσει τις καρδιές των υποψήφιων αγοραστών σε μια άκρως δελεαστική τιμή, που ξεκινά από τις 17.650€, για τον υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα βενζίνης των 1.2 λίτρων (115PS), συμπεριλαμβανομένου του οφέλους της κρατικής απόσυρσης, από 20.210 € για τον κινητήρα diesel 1.5 dCi (110PSκαι με μηδενικά τέλη κυκλοφορίας), ενώ η τιμή για την έκδοση με τον κινητήρα diesel 1.6 dCi (130PS) ξεκινά από 22.610€,  αντίστοιχα.

Περισσότερα για το νέο NissanQASHQAIμπορείτε να δείτε στο :

http://www.nissan.gr/s-crossover-range-qashqai.html

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69