tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Καταψύκτης μπαούλο ή κατάψυξη όρθια; Τα καλύτερα επαγγελματικά ψυγεία σε ασυναγώνιστες τιμές

Τα επαγγελματικά ψυγεία είναι εξοπλισμός εκ των ων ουκ άνευ σε κάθε σύγχρονη επιχείρηση. Όμως με τόσες διαθέσιμες επιλογές, από καταψύκτη μπαούλο, μέχρι κατάψυξη όρθια, πώς μπορείτε να ξέρετε τι ακριβώς χρειάζεται στη δική σας περίπτωση και φυσικά που μπορείτε να αναζητήσετε στις πιο συμφέρουσες τιμές;

Στην Alfa exoplismos θα βρείτε μοναδικές προσφορές σε μία τεράστια ποικιλία από επαγγελματικούς καταψύκτες που ξεχωρίζουν όχι μόνο για τις λειτουργικές τους λεπτομέρειες αλλά και για την κομψή και εντυπωσιακή παρουσίαση των προϊόντων που περιέχουν, καθιστώντας την επιχείρηση σας πραγματικά ανταγωνιστική. Επιπλέον είναι ειδικά σχεδιασμένοι, ώστε να συμβάλλουν στην χαμηλή κατανάλωση ρεύματος, εξοικονομώντας ακόμη περισσότερα χρήματα.

Αποθήκευση και εύκολη πρόσβαση κατεψυγμένων ειδών

Ο καταψύκτης μπαούλο είναι εξαιρετικά δημοφιλής σε καταστήματα εστίασης, καθώς προσφέρει μία πρακτική και εύκολη λύση αποθήκευσης των κατεψυγμένων τροφίμων. Οι πρακτικές του διαστάσεις επιτρέπουν την τοποθέτηση του στην κουζίνα της επιχείρησης, χωρίς να πιάνει πολύ χώρο, ενώ είναι ειδικά σχεδιασμένος ώστε να μπορούν οι εργαζόμενοι να βρίσκουν εύκολα και γρήγορα ότι αναζητούν, χωρίς να χάνει θερμοκρασία ψύξης ή να καταναλώνει περισσότερη ενέργεια στο μεσοδιάστημα.

Επιπλέον είναι εξαιρετικά ανθεκτικοί και μπορούν να μεταφερθούν εύκολα μαζί με το περιεχόμενο τους, χαρίζοντας μεγαλύτερη ευελιξία και πρακτικότητα στην λειτουργία της επιχείρησης σας. Στην Alfa exoplismos θα τους βρείτε σε διαφορετικές χωρητικότητες λίτρων, από 60lt μέχρι και 700lt για να καλύψουν κάθε σας ανάγκη.

alpha exoplismos1

Παρουσίαση προϊόντων με στυλ

Η όρθια κατάψυξη είναι ιδανική επιλογή για όσες επιχειρήσεις θέλουν να παρουσιάζουν τα κατεψυγμένα προϊόντα τους και να αποτελούν μέρος της διακόσμησης και της επιχείρησης, χωρίς να χάνουν σε ποιότητα.  Κατασκευασμένοι με κορυφαία υλικά και υψηλές τεχνικές προδιαγραφές, κάνουν τα προϊόντα σας ανάρπαστα, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα την αποτελεσματική συντήρησή τους. Ιδανική για εστιατόρια, καφετέριες, ζαχαροπλαστεία και κάθε χώρο μαζικής εστίασης, η όρθια κατάψυξη – βιτρίνα  είναι η λύση που χρειάζεστε για συντήρηση με στυλ!

alpha exoplismos2

Επισκεφθείτε σήμερα το ηλεκτρονικό κατάστημα alfa-exoplismos.gr και αναζητήστε κορυφαίες επαγγελματικές λύσεις ψύξης και συντήρησης για κάθε μεγάλη ή μικρή επιχείρηση.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69