tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Περιποίηση κήπου; Δες τι χρειάζεσαι!

Η περιποίηση του κήπου είναι απαραίτητη αν έχεις πολλά φυτά. Για να κάνεις τη ζωή σου ευκολότερη και να ολοκληρώνεις γρήγορα τις εργασίες, δες μερικές λύσεις.

Οι περισσότεροι ονειρεύονται ένα σπίτι με κήπο και γκαζόν, όμως όσοι το έχουν γνωρίζουν τις απαιτήσεις που έχει και τη φροντίδα που χρειάζεται για να είναι καθαρό και περιποιημένο.

Δες μερικές λύσεις εξοπλισμού, ιδανικές για σπίτι με κήπο και μποστάνι με δέντρα:

Μηχανή του γκαζόν

Εάν έχεις γκαζόν χρειάζεσαι οπουδήποτε μία μηχανή του γκαζόν. Η επιλογή της θα γίνει ανάλογα με την έκταση. Εάν μιλάμε για έναν μικρό κήπο τότε χρειάζεσαι ένα οικονομικό μοντέλο το οποίο θα προσφέρει την απαραίτητη φροντίδα. Εάν έχεις έναν μεγάλο χώρο πρέπει να δεις κάτι πολύ πιο ισχυρό ή να σκεφτείς το ενδεχόμενο να πάρεις και έναν αεριστή.

Θαμνοκοπτικά

Τα θαμνοκοπτικά είναι μηχανήματα τα οποία σε βοηθούν ν’ απομακρύνεις ζιζάνια, να κόβεις θαμνάκια, να κουρεύεις και πολλά άλλα. Με αυτά κάνεις όλα όσα θες γρήγορα, εύκολα και ξεκούραστα, μιας και προσφέρουν τη δυνατότητα να αλλάζεις κεφαλές. Τα θαμνοκοπτικά είναι τα απαραίτητα εργαλεία κήπου που πρέπει να έχει ο κάθε ιδιοκτήτης κήπου και μποστανιού.

Αλυσοπρίονο

Το αλυσοπρίονο σε βοηθά να κόβεις δέντρα, κλαδιά και οτιδήποτε άλλο «βαρύ» στον κήπο ή το κτήμα σου. Ακόμη μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για να τεμαχίσεις σε μικρότερα κομμάτια τα ξύλα για το τζάκι. Είναι αξιόπιστο και δυνατό. Για εσένα που δεν είσαι επαγγελματίας τα αλυσοπρίονα μπαταρίας και τα ηλεκτρικά είναι τα κατάλληλα, λόγω μικρού βάρους.

Ανταλλακτικά

Φρόντισε να προμηθευτείς ανταλλακτικά για τα κουρασμένα μηχανήματα σου. Η συντήρηση είναι αυτή που σου προσφέρει το εγγυημένο και καλό αποτέλεσμα. Για παράδειγμα τα ανταλλακτικά των θαμνοκοπτικών όπως οι δίσκοι, είναι ο οικονομικός τρόπος να κρατάς το μηχάνημα σου για χρόνια και να λειτουργεί πάντα σαν καινούργιο.

Είδη προστασίας

Σίγουρα τα μηχανήματα κάνουν τη διαφορά στο αποτέλεσμα, όμως ο έμπειρος φροντιστής ποτέ δεν εργάζεται χωρίς μάσκα και γάντια μιας και υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού. Επένδυσε λοιπόν πέρα από τον μηχανικό εξοπλισμό και στα είδη προστασίας.

Για να βρεις όλα τα προϊόντα της Stihl για τον κήπο σου σε χαμηλές τιμές, αλλά και μηχανήματα από πολλά άλλα κορυφαία brands, επισκέψου το painthouse.gr!

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69