tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Πως να διαχειριστείτε την επιχείρησή σας ως νέος επιχειρηματίας

Σίγουρα είναι συναρπαστικό το συναίσθημα του να δημιουργήσεις τη δικιά σου επιχείρηση. Είναι μια υπέροχη στιγμή, όπου όλη η προσπάθεια και η δημιουργικότητα και το πάθος σου παίρνει σάρκα και οστά. Προτού όμως συνεχίσετε τις επιχειρηματικές σας ενέργειες, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να κάνετε, είτε έχετε δημιουργήσει ένα δικηγορικό γραφείο στην Αθήνα που ειδικεύεται στο εργατικό δίκαιο, είτε είστε ένας υδραλικός στην Αθήνα, που μόλις άρχισε την επιχειρηματική του δραστηριότητα στην πόλη.

Διαχειριστείτε αποτελεσματικά το χρόνο σας

Η διαχείριση του χρόνου σας μπορεί αρχικά να ακούγεται κάτι εύκολο, αλλά μπορεί να είναι ένα από τα πιο δύσκολα καθήκοντα, ειδικά για ένα νέο και πρόσφατο επιχειρηματία. Προφανώς και επιθυμείτε να επενδύσετε όσο το δυνατόν περισσότερες ώρες στην ανάπτυξη της δική σας επιχείρησης, αλλά δεν σημαίνει πως πρέπει να εργάζεστε 24 ώρες το 24ωρο επί 7 ημέρες την εβδομάδα. Φροντίστε τις συγκεκριμένες ώρες που αφιερώνετε στην επιχείρησή σας να είναι απολύτως παραγωγικές.

Δημιουργήστε την ιδανική ομάδα

Καθώς δημιουργείτε την ομάδα σας, προσπαθήστε να μην παραβλέψετε κάποιες από τις βασικές ανάγκες της επιχείρησής σας. Ένα από τα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να διαχειριστείτε το χρόνο σας είναι να προσλάβετε τους κατάλληλους ανθρώπους που θα στελεχώσουν την ομάδα σας. Εάν για παράδειγμα έχετε λογιστικό γραφείο στην Αθήνα, προσλαμβάνοντας τα κατάλληλα άτομα σε καίριες θέσεις, όπως λογιστές με εμπειρία σε θέματα ελεύθερων επαγγελματιών, βοηθούς λογιστών και άτομα γραμματειακής υποστήριξης, θα καταφέρετε να απελευθερώσετε πολύτιμο χρόνο για την διαχείρηση της επιχείρησής σας.

Διαχείριση των επιχειρηματικών σας επενδύσεων

Δείξτε ιδιαίτερη προσοχή σχετικά με το ποιος επενδύει και επιθυμεί να συνεργαστεί με την εταιρεία σας. Οι επενδυτές της εταιρείας φυσικά είναι πάντα ευπρόσδεκτοι, αλλά βεβαιωθείτε πρωτίστως για τις προθέσεις αλλά και την φερεγγυότητά τους. Υπάρχουν βέβαια πολλά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη κατα την επιλογή των επενδυτών σας, οπότε πρέπει να διαθέσετε και τον απαραίτητο χρόνο και να λάβετε την συμβουλή ειδικών, όπως για παράδειγμα ένας δικηγόρος διοικητικού δικαίου θα μπορούσε να σας προσφέρει την απαιτούμενη νομική συμβουλευτική για την υπόθεση των επενδύσεών σας. Θυμηθείτε πως μια λανθασμένη επιλογή στο σήμερα, θα δημιουργήσει πολυάριθμα προβλήματα στο αύριο της εταιρείας σας.

Πως να ανακτήσετε τον έλεγχο της επιχείρησής σας μετά από μια οικονομική απάτη

Καθώς οι νέοι επιχειρηματίες είναι πιο επιρρεπείς στις οικονομικές απάτες και στις λανθασμένες επιχειρηματικές επιλογές, λόγω απειρίας είναι για ακόμη μία φορά επιτακτικό να συνεργαστείτε με ικανούς και επαρκείς ανθρώπους, οι οποίοι θα σας βοηθήσουν αποτελεσματικά στη διαχείριση μιας επικείμενης οικονομικής και επιχειρηματικής κρίσης. Η επένδυση σε ανθρώπινους πόρους, θα σας εξοικονομήσει χρόνο και χρήμα για την επιχείρησή σας σε βάθος χρόνου, αλλά και θα την “θωρακίσει” ενάντια σε όλους εκείνους που θα προσπαθήσουν να την εξαπατήσουν. Γι αυτό λοιπόν μην φοβάστε να επενδύσετε στην στελέχωση της ομάδας σας, γιατί η ομάδα σας θα αποτελέσει τον θεμέλιο λίθο της επιτυχίας και της ανάπτυξης της επιχείρησής σας στο σημερινό οικονομικό περιβάλλον.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69