tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Πώς μπορείτε να αυξήσετε το εισόδημά σας μέσω Ίντερνετ

Η νέα πραγματικότητα που όλοι βιώνουμε δημιουργεί ολοένα και περισσότερες απαιτήσεις που περιορίζουν τις ευκαιρίες για επαγγελματική ανέλιξη και αύξηση του εισοδήματος.

Ωστόσο, το Ίντερνετ που αξιοποιείται real time σε κάθε γωνιά του πλανήτη, μπορεί να σας βοηθήσει να εντοπίσετε τις καλύτερες ευκαιρίες -όπως μαθαίνετε στα σεμιναρια marketing- για να θέσετε νέους στόχους στην καθημερινότητά σας.

Πού θα τις βρείτε; Φυσικά, στο affiliate marketing!

Προσοχή! Κανείς δεν ισχυρίζεται ότι μέσω του μάρκετινγκ συνεργατών -όπως λέγεται στα ελληνικά- μπορεί κανείς να γίνει πλούσιος εν μία νυκτί. Όμως, εφαρμόζοντας τις κατάλληλες στρατηγικές και επιλέγοντας τους ιδανικους διαφημιζόμενους μπορείτε να ενισχύσετε το υπάρχον εισόδημά σας σε ικανοποιητικό βαθμό.

Τι είναι το affiliate marketing & πώς θα ασχοληθείτε

Το affiliate marketing είναι ένα μοντέλο μάρκετινγκ που διαθέτει τρεις συνισταμένες: τον διαφημιζόμενο, τον διαφημιστή affiliate και την πλατφόρμα που συνδέει τις δύο πρώτες. Απευθύνεται στον κάθε επαγγελματία που διαθέτει βασικές γνώσεις ίντερνετ και marketing, αλλά διακρίνεται για την υπομονή, επιμονή και προσήλωση στον στόχο του.

Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να εγγραφείτε σε μία από τις δημοφιλείς πλατφόρμες affiliate marketing και να ακολουθήσετε τις βήμα προς βήμα οδηγίες που παρέχονται στους αρχάριους διαφημιστές. Έχετε κατά νου πως η κάθε πλατφόρμα έχει όρους και προϋποθέσεις που χρειάζεται να διαβάσετε και να συμφωνήσετε ώστε να διατηρείται το fair play ανάμεσα σε διαφημιζόμενους και affiliate διαφημιστές.

Η πλέον γνωστή πλατφόρμα affiliate marketing στην Ελλάδα είναι η  Linkwise αλλά και η παγκόσμια Amazon διαθέτει affiliate πρόγραμμα με «στρατό» από affiliates που σε μεγάλο ποσοστό μεγιστοποιούν κάθε χρόνο τα κέρδη τους.

Τι κάνει ένας affiliate;

O affiliate διαφημιστής αξιοποιεί χρήσιμο και στοχευμένο περιεχόμενο για να προωθεί προϊόντα διαφημιζόμενων της επιλογής του, χρησιμοποιώντας ένα affiliate link που παρέχεται από την πλατφόρμα. Έτσι, με προκαθορισμένους όρους, το κέρδος του affiliate αποδίδεται από τον διαφημιζόμενο κάθε φορά που επιτυγχάνεται ο στόχος.

Αυτό που χρειάζεται να έχει ένας affiliate είναι ένα site ή blog προκειμένου να δημιουργεί περιεχόμενο που να ανταποκρίνεται στον στόχο του κάθε διαφημιζόμενου και να καθοδηγεί τους χρήστες στην ενημέρωση και αγορά του προϊόντος. Διαφορετικά, χρειάζεται να έχει λογαριασμό σε κάποιο social μέσο με σκοπό να αξιοποιήσει το διαθέσιμο κοινό και να προωθήσει στοχευμένα τους διαφημιζόμενους.

Όταν αποφασίζετε να ασχοληθείτε με το affiliate marketing χρειάζεται να είστε σίγουροι ότι γνωρίζετε πώς να κινηθείτε και τι πρέπει να αποφεύγετε. Στην αρχή να είστε εγκρατής με την επένδυσή σας, είτε σε χρόνο είτε σε χρήμα, ώστε να εκπαιδευτείτε σε αυτό και να αποφύγετε λάθη και παραλείψεις.

3 tips για το affiliate marketing

1/ Προωθήστε προϊόντα που σας εμπνέουν και σας αρέσουν προσωπικά. Είναι σημαντικό για να ωθείτε τον εαυτό σας να ασχολείται περισσότερο.

2/ Δώστε έμφαση στο SEO. Αν σκοπεύετε να προωθήσετε προϊόντα μέσω περιεχομένου με SEO αποτύπωμα στον ιστό και τα social media, είναι καλό να εκπαιδευτείτε στις βασικές πρακτικές SEO ώστε να τις εφαρμόζετε σωστά και να κερδίζετε σε οργανικό traffic.

3/ Δημιουργήστε λίστα με emails

Τα newsletters με πρωτότυπο και χρηστικό περιεχόμενο πετυχαίνουν τον στόχο τους για αυτό θα χρειαστείτε να προσελκύσετε κοινό που να ενδιαφέρεται για αυτά. Οι χρήστες που εγγράφονται στη λίστα σας αποτελούν τους δυνητικούς πελάτες των διαφημιζόμενων που έχετε επιλέξει.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69