tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ένα χρήσιμο επικοινωνιακό εργαλείο

Ευρηματικότητα, φαντασία και διαφορετικότητα είναι οι λέξεις που χαρακτηρίζουν το ιδανικό δώρο. Ένα σωστά επιλεγμένο δώρο είναι ο καλύτερος τρόπος να βελτιώσει κανείς τις δημόσιες σχέσεις του, αλλά ταυτόχρονα να προωθήσει τις πωλήσεις του. Εάν είστε επιχειρηματίες, δώρα όπως ημερολόγια και ατζέντες, έχουν την ικανότητα να κάνουν τους πελάτες σας χαρούμενους καθώς τους δείχνετε ότι νοιάζεστε για αυτούς και τη συνεργασία σας. Δημιουργώντας τα δικά σας ημερολόγια βοηθάτε όχι μόνο στην προώθηση και την προβολή της εταιρίας σας αλλά αυξάνετε τα κέρδη και τους πελάτες σας.

Σίγουρα οι περισσότεροι από εμάς έχουμε διαφημιστικά δώρα τα οποία μας έδωσε κάποιος συνεργάτης μας πριν αρκετά χρόνια και ακόμα μας είναι χρήσιμα. Συνήθως αυτά είναι προϊόντα καθημερινής χρήσης, όπως είναι ένα ημερολόγιο. Τα ημερολόγια 2021 και οι ατζέντες είναι πολύ έξυπνες λύσεις για ένα δώρο το οποίο θα χρησιμοποιείται καθημερινά και θα εκτιμηθεί από τον πελάτη σας. Σημαντικό ρόλο παίζει η πρωτοτυπία, έτσι ώστε η ίδια η επιχείρηση να μην διαθέτει συνεχώς τα ίδια, αντίθετα, να διαφοροποιείται. Πρέπει να είναι σε θέση να βρίσκει κάτι ξεχωριστό, κάτι που να κρατήσει, να εντυπωσιάσει και να φανεί χρήσιμο στην καθημερινή ζωή του πελάτη. Ως επικοινωνιακό “όχημα”, τα επιχειρηματικά δώρα παρέχουν αναμφισβήτητα ποικίλα πλεονεκτήματα γι’ αυτό τον λόγο χρησιμοποιούνται κατα κόρον από τους επαγγελματίες.

Ακόμα και αν έχετε διαλέξει το ιδανικό δώρο, αυτό θα πάρει πολύ μεγαλύτερη αξία αν συνοδεύεται από ένα πρωτότυπο, προσωπικό χαρακτηριστικό .Επομένως, αν θέλετε πραγματικά να εντυπωσιάσετε, και να κλέψετε την παράσταση, βάλτε τη δίκη σας πινελιά, στολίζοντας το με ένα δικό σας λογότυπο και ένα όμορφο μήνυμα, αφήνοντας έτσι το προσωπικό σας στοιχείο. Χαρίστε κάτι που κρατάει στον χρόνο. Σίγουρα τα λουλούδια και οι σοκολάτες είναι υπέροχα δώρα τα οποία θα φτιάξουν την μέρα του πελάτη ή του συναδέλφου σας, όμως ένα πρακτικό δώρο που θα του φανεί χρήσιμο για αρκετό καιρό δίνει μεγαλύτερη αξία σε εσάς, στον πελάτη σας και φυσικά στο ίδιο το δώρο.Το εταιρικό δώρο πρέπει να αποτελεί την ταυτότητα της επιχείρησης συμπυκνωμένη σε ένα αντικείμενο. Οταν αυτό έχει λόγο ύπαρξης και μεταφέρει επιτυχώς το μήνυμα που θέλει να περάσει η επιχείρηση, τότε γίνεται μέσο επικοινωνίας με τον πελάτη το οποίο θα δημιουργήσει ένα κλίμα οικειότητας, θα προβάλλει την επιχείρηση και σε αρκετές περιπτώσεις θα την κάνει να διακριθεί από τον ανταγωνισμό.

Τα επικοινωνιακά οφέλη που απορρέουν από ένα δώρο είναι ίσως αυτονόητα, καθώς μια τέτοια ευγενική χειρονομία είναι πάντα καλοδεχούμενη από τον παραλήπτη και δημιουργεί μόνο θετικές εντυπώσεις. Sharing is caring.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69