tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Κυρίες μου Στολιστείτε!

"Κυρίες μου Στολιστείτε!

Χειροποίητο: δουλεμένο στο χέρι

Κόσμημα: (από το ρήμα κοσμώ που σημαίνει στολίζω) κάθε στολίδι που φοριέται για προσωπικό στολισμό.

Από την απαρχή του κόσμου ο άνθρωπος διάλεξε προϊόντα της φύσης για να τα κάνει στολίδια του. Κολιέ δαχτυλίδια σκουλαρίκια, βραχιόλια από όμορφες πέτρες, κόκκαλα, λινάρια, κοσμούσαν την εμφάνιση κάθε γυναίκας. Ακόμα και οι λυτοί αρχαίοι Έλληνες ανεξαρτήτου κοινωνικής τάξεως έδιναν ιδιαίτερη σημασία στο στολισμό τους με κοσμήματα σε όλες τις εκφάνσεις της κοινωνικής και προσωπικής τους ζωής.

Έτσι και σήμερα, στην εποχή του κορονοϊού. Η ανάγκη του στολισμού, του καλλωπισμού, της ενίσχυσης της αυτοπεποίθησης, η ανάγκη σήμερα παρά ποτέ να νοιώσουμε καλά, να περιποιηθούμε τον εαυτό μας, να ανατάξουμε την ψυχολογία μας, εν τέλει να αγαπήσουμε τον εαυτό μας, κάνει την επιθυμία μας για στολισμό ακόμη εντονότερη.

Για έναν στολισμό που θα είναι μοναδικός για την κάθε μια από εμάς, που θα είναι λιτός, αγνός, χειροποίητος, που θα μιλάει στην καρδιά μας, που θα έχει μοναδικό σχεδιασμό προσαρμοσμένο στις ανάγκες της καθεμιάς μας, που θα μας φωτίζει όχι μόνον εξωτερικά αλλά θα κάνει λαμπερό και τον ψυχικό μας κόσμο, που θα εντυπωσιάζει τους γύρω μας αλλά και εμάς.

Που θα αποτελεί πράξη αγάπης σε όποιον το δωρίζουμε, αλλά και πράξη σεβασμού όταν το χαρίζουμε στον εαυτό μας.

Αυτή είναι η φιλοσοφία μας στα linasexclusive jewels by Lina Toupektsi, απλή, λυτή, απέριττη, μοναδική χειροποίητη δημιουργία σχεδιασμένη για την καθεμία από εσάς. Χωρίς βιομηχανοποιημένες φόρμες, χωρίς μεγάλες παραγωγές, χωρίς μαζικές καταναλώσεις, μόνο προσιτές και μοναδικές.

Στο κατάστημα μας στην Βέροια, Bερμίου 18 αλλά και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.linas-exlclusive.gr μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία μοναδικών διαφορετικών χειροποίητων κοσμημάτων που ξεκίνησαν από την Βέροια και κατέκτησαν όλη την Ελλάδα, μια ποικιλία πλούσια αλλά και μοναδική μαζί, μια ποικιλία που θα ικανοποιήσει την κάθε επιθυμία.

Χειροποίητα κοσμήματα που στο τέλος αυτού του δύσκολου δρόμου της πανδημίας δίνουν το δικό τους μήνυμα: Κυρίες μου στολιστείτε!", αναφέρει η σχεδιάστρια κοσμημάτων Λίνα Τουπεκτσή.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69