tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

7 συμβουλές πριν διαλέξετε το επόμενο κρεβάτι

Η ποιότητα του ύπνου καθορίζει την απόδοσή σας μέσα στη μέρα και αν δεν έχετε κοιμηθεί καλά, θα είστε χωρίς ενέργεια και η παραγωγικότητά σας θα μειωθεί. Αν σκεφτείτε πόσες ώρες περνάμε στη ζωή σας στο κρεβάτι, τότε η επόμενη επιλογή που θα κάνετε πρέπει να είναι προσεκτική και συνετή.

Τα κρεβάτια είναι το σημαντικότερο από όλα σας τα έπιπλα γιατί ανήκει στον προσωπικό σας χώρο, επηρεάζει τη διάθεσή σας, τη σωματική σας κατάσταση και πρέπει να σας ικανοποιεί απόλυτα. Πριν αγοράσετε το επόμενο κρεβάτι σκεφτείτε τα εξής:

  • Αν έχετε σύζυγο-σύντροφο, διαλέξτε το μαζί

Πρέπει να αποφασίσετε από κοινού ποιο κρεβάτι θα αγοράσετε και να κάνετε μαζί τις επισκέψεις στα καταστήματα επίπλων. Η επιλογή πρέπει να καλύπτει και τους δύο για να μην παραπονιέται κανείς. Μαζί με τον καναπέ και την τραπεζαρία, είναι από τα έπιπλα που πρέπει να καλύπτουν τις ανάγκες και των δυο σας.

  • Αποφασίστε με γνώμονα το μέγεθος του δωματίου σας

Σίγουρα το queen size είναι το αγαπημένο σας, αλλά καλό θα είναι να έχετε μετρήσει το χώρο σας, ώστε να αποφύγετε τις δυσάρεστες εκπλήξεις. Τα κρεβάτια δεν πρέπει να κλείνουν το χώρο στο δωμάτιο, γιατί θα κάνουν τη ζωή σας δύσκολη. Υπολογίστε χώρο για τα υπόλοιπα έπιπλα και για να περνάτε ελεύθερα χωρίς να υπάρχει κίνδυνος για ατύχημα.

  • Βρείτε λύση στην αποθήκευση

Προτιμήστε ένα κρεβάτι με αποθηκευτικό χώρο για να φυλάτε κλινοσκεπάσματα και μαξιλάρια. Έτσι θα είναι όλα τακτοποιημένα, μακριά από σκόνη και το καυσαέριο που μπαίνει από τα παράθυρα, ενώ έχετε εύκολη πρόσβαση σε όλα τα απαραίτητα για τον ύπνο σας. Φυσικά, δεν περιορίζεται η χρήση μόνο σε σεντόνια και παπλώματα αλλά σε ό,τι έχετε ανάγκη να αποθηκεύσετε, όπως τον αθλητικό σας εξοπλισμό. 

  • Ανακαλύψτε το ιδανικό για το σώμα σας

Τα παλιά στρώματα προκαλούν πόνο στη μέση και χαλάνε την ποιότητα του ύπνου σας. Αν έχετε θέματα με τη σπονδυλική σας στήλη, ζητήστε τη συμβουλή από έναν ορθοπεδικό για το ποιο στρώμα είναι κατάλληλο για εσάς.

  • Μην ξεχνάτε την αισθητική

Η άνεση είναι το πιο βασικό ζητούμενο για το καινούριο σας κρεβάτι, όμως επειδή εξακολουθεί να είναι ένα έπιπλο, πρέπει να κοιτάξετε και την αισθητική του. Είναι το κεντρικό έπιπλο της κρεβατοκάμαρας και πρέπει να είναι αναπαυτικό και καλαίσθητο.   

  • Μη διαλέξετε μονό

Αν μένετε μόνοι σας, μη βιαστείτε να αγοράσετε μονό κρεβάτι. Εφόσον το επιτρέπει ο χώρος σας, επιλέξτε τουλάχιστον ημίδιπλο, για να απολαμβάνετε άνετο ύπνο χωρίς να φοβάστε να απλωθείτε.

  • Μη βιαστείτε

Πάρτε όσο χρόνο χρειάζεστε μέχρι να βρείτε το κατάλληλο κρεβάτι. Κάντε καλή και εκτενή έρευνα αγοράς πριν επενδύσετε σε ένα τόσο σημαντικό κομμάτι γιατί το κόστος του δεν επιτρέπει να το αλλάζετε συχνά. Ψάξτε για προσφορές, μην αγοράσετε το πιο φθηνό που θα βρείτε, γιατί ίσως να μην είναι τόσο ποιοτικό και αξιόπιστο όσο υπόσχεται.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69