tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Τα 3 πράγματα που θα βρείτε στο σακίδιο πλάτης ενός χίπστερ

Σίγουρα έχετε από έναν τέτοιο φίλο/φίλη. Που φοράει το σκισμένο (αυτή η προϋπόθεση δεν είναι υποχρεωτική) τζιν ή το παντελόνι το οποίο γυρίζει προς τα πάνω ώστε να φαίνονται οι κάλτσες με τις φώκιες (κανείς δεν κατάλαβε γιατί, ποτέ) μαζί με το φανελένιο, καρό πουκάμισο το οποίο συνήθως είναι ανοιχτό ώστε να διαφαίνεται το t-shirt. Το πιο πιθανό είναι ότι έχετε να κάνετε με έναν χιπστερά στην παρέα σας (καλή τύχη).

Οι χίπστερ μπορεί να σνομπάρουν οτιδήποτε είναι mainstream και να παρουσιάζουν μια επιτηδευμένη εικόνα ότι πραγματικά δεν τους ενδιαφέρει τίποτα. The joke’s on them, όμως, γιατί το στυλ τους έχει γίνει πολύ της μόδας στις μέρες μας και μάλιστα πολλοί από αυτούς έχουν καταλήξει να είναι mainstream. Όσοι θέλουν να ακολουθήσουν αυτό το στυλ στρέφονται σε vintage -μέχρι το σημείο να γίνονται κιτς- κομμάτια για την ντουλάπα τους, αλλά και μοναδικά κομμάτια που δεν βλέπουμε συνήθως.

Τι θα βρίσκαμε, λοιπόν, στο σακίδιο ενός χίπστερ;

  • Φανελένια πουκάμισα

Ώστε να μην ξεμείνει ποτέ. Θα μπορούσε να τα φοράει όλα μαζί, το ένα πάνω από το άλλο. Εξάλλου, σε αυτό το στυλ μπορείς να κάνεις ό,τι σε εκφράζει, αρκεί να είσαι πάντα πιο στυλάτος από την υπόλοιπη πλέμπα. Θα μπορούσε να τα φοράει εναλλάξ για να δημιουργεί ένα διαφορετικό-ίδιο look μέσα στην ίδια ημέρα. Θα μπορούσε να τα έχει μαζί, γιατί αγαπά τα φανελένια του πουκάμισα και δεν θα ήθελε να μείνουν μόνα και παραπονεμένα στο σπίτι.

  • Γυαλιά

Είτε αναφερόμαστε σε στρογγυλά είτε σε πιο τετράγωνα γυαλιά πρέπει σίγουρα να είναι μεγάλα. Όσο περισσότερο εξέχουν από τα πλαϊνά του προσώπου τους, όσο περισσότερο τους κάνουν να μοιάζουν με τρελούς επιστήμονες, τόσο το καλύτερο.

  • Headwear

Κομβικό κομμάτι κάθε χίπστερ γκαρνταρόμπας τα όσα ακολουθούν. Στο σακίδιο πλάτης λάπτοπ τους, εκτός από το λάπτοπ τους, οι χίπστερ φίλες μας θα είχαν τις αμέτρητες κορδέλες για τα μαλλιά, με μοτίβα ή χωρίς. Δεν ξεχνάμε, φυσικά, και τους άντρες. Στο δικό τους σακίδιο μπορούμε εύκολα να φανταστούμε έναν σκούφο τον οποίο δεν διστάζουν να φορέσουν με οποιοδήποτε στυλ -δεν πα να είναι επαγγελματικό, δεν πα να είναι casual, ο σκούφος μένει εκεί σταθερά- και ποτέ, μα ποτέ, δεν τον φοράνε όπως πρέπει να φοριέται ένας σκούφος. Είναι πάντα στο πίσω μέρος του κεφαλιού (θυμίζει λίγο Alien αυτή η φάση, καμιά φορά).

Και, εννοείται, το unisex καπελάκι. Ξέρετε, αυτό που δεν θυμίζει ακριβώς καουμπόι, αλλά Ραβίνο; Ναι, αυτό το καπελάκι. Που σαν να μην έφτανε το αψυχολόγητο του να φοράει κανείς τέτοιο καπέλο τον 21ο αιώνα, βγαίνει και σε διαφορετικά χρώματα μην τυχόν και δεν ταιριάξει με την κάλτσα.

Καλή η πλάκα, αλλά ας παραδεχθούμε ότι ορισμένοι από τους χίπστερ φίλους μας έχουν και κάπως καλό γούστο. Κάνουν ωραίους συνδυασμούς με τα φανελένια τους πουκάμισα και καμιά φορά καταλήγουμε να θαυμάζουμε και λίγο το στυλ και ό,τι μπορούμε να βρούμε στο σακίδιο πλάτης τους.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69