tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Αναπτήρες, πιπάκια και χαρτάκια rizla σε όλα τα χρώματα – Τα πάντα για τον καπνιστή στην Πυθία

Είτε πρόκειται για απλό καπνό, είτε για προϊόντα cbd, το κάπνισμα είναι μία σημαντική τελετουργία για κάθε καπνιστή. Από την επιλογή της ιδανικής πρώτης ύλης, μέχρι τα πιπάκια με φίλτρο, τους αναπτήρες, αλλά και τα κατάλληλα επώνυμα χαρτάκια Rizla για υψηλή ανθεκτικότητα και ομοιόμορφη καύση, σε διάφορα χρώματα, ανάλογα την προτίμησή σας, όλα παίζουν σημαντικό ρόλο στο να πετύχετε το τέλειο αποτέλεσμα.

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα με είδη καπνιστού Πυθία, θα βρείτε όλα τα κορυφαία προϊόντα για να πετύχετε και να απολαύσετε το επιθυμητό αποτέλεσμα στο έπακρο. Μεγάλη συλλογή σε αναπτήρες κάθε στυλ, πιπάκια από επώνυμα εγκεκριμένα brands και φυσικά τα δημοφιλή χαρτάκια Rizla σε όλα τα χρώματα για κάθε προτίμηση.

Για την κατασκευή

Για τη δημιουργία του τέλειου αποτελέσματος που κάθε καπνιστής επιθυμεί να απολαύσει, είναι απαραίτητο να έχετε εξασφαλίσει τα κορυφαία προϊόντα. Τα χαρτάκια Rizla που όλοι γνωρίζουμε, καθώς αποτελούν ένα από τα πιο δημοφιλή brands του είδους, διατίθενται σε διαφορετικά χρώματα, όπως λευκά, μαύρα, γαλάζια, πράσινα, γκρι, κόκκινα ή και τα πιο σπάνια micron αλλά και τα πορτοκαλί με τη γλυκόριζα και κάθε τύπος διαθέτει διαφορετικές ιδιότητες, ώστε να καλύπτουν στην εντέλεια τις διαφορετικές ανάγκες κάθε καπνιστή.

kapnos2

Και για το τελείωμα, τα πιπάκια που θα βρείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα Πυθία, ενισχύουν το φιλτράρισμα και είναι ειδικά σχεδιασμένα ώστε να κρατάνε όλες τις τυχόν επιβλαβείς ουσίες του καπνού, αφήνοντας να έρθει σε σας μόνο το απολαυστικό μέρος του, χωρίς να σας επιβαρύνει. Ειδικά σχεδιασμένα από κορυφαία brands όπως η David Ross και η Magic Life τα ατομικά πλαστικά πιπάκια μιας χρήσης, που μπαίνουν και βγαίνουν με ευκολία αν χρειαστεί, είναι ιδανικά ώστε να απολαμβάνετε τα στριφτά σας με ασφάλεια, ακόμα και εν μέσω κορονοϊού.

kapnos3

Άναψε το

Μόλις δημιούργησες το τέλειο στριφτό!  Έχει το προϊόν που θέλεις, τα κορυφαία επώνυμα χαρτάκια και τα ιδανικά πιπάκια για να το απολαύσεις! Ήρθε η ώρα να το ανάψεις! Με τους αναπτήρες που θα βρεις στο ηλεκτρονικό κατάστημα Πυθία οι επιλογές είναι αμέτρητες! Από τους κλασικούς Bic και Zippo σε απίθανα σχέδια και χρώματα, αλλά και plasma USB αυτόματοι ή με κουμπί, καθώς και τούρμπο αντιανεμικοί, ότι κι αν επιλέξετε έρχεται στον χώρο σας με ένα κλικ.

kapnos4

Επισκεφθείτε σήμερα το ηλεκτρονικό κατάστημα Πυθία και αναζητήστε αναπτήρες, πιπάκια και χαρτάκια rizla σε ασυναγώνιστες τιμές

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69