tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Τα ολόσωμα γυναικεία μαγιό θα φορεθούν πολύ φέτος – Δείτε τη μόδα στα μαγιό 2021 από την PCP

Μπορεί ο καιρός να μην το δείχνει πολύ, αλλά βρισκόμαστε σχεδόν στην Άνοιξη και το Πάσχα και η εποχή για παραλία είναι μόλις μια ανάσα μακριά. Δεν γίνεται λοιπόν να έρθει η εποχή για γυναικεία μαγιό και να σας βρει απροετοίμαστες με τα περσινά! Από ολόσωμα γυναικεία μαγιό, μέχρι hot Bikini bottoms και bikini tops, η νέα μόδα στα μαγιό 2021 σας περιμένει στο ηλεκτρονικό κατάστημα PCP να σας χαρίσει και φέτος μοναδικό στυλ.

Αν θέλεις να αποκτήσεις beach body, ο τρόπος είναι απλός και δεν χρειάζεται γυμναστικές και δίαιτες: Έχεις σώμα; Φοράς μαγιό και έτοιμο το beach body σου! Επέλεξε μέσα από μία μοναδική ποικιλία σε μοντέρνα και στιλάτα γυναικεία μαγιό και εντυπωσίασε με τις φετινές εμφανίσεις σου στην παραλία ή και στην πισίνα!

One Piece επιλογές

Ξεχάστε τα βαρετά ολόσωμα γυναικεία μαγιό που βλέπετε σε επαγγελματικές πισίνες! Ποιος είπε ότι επειδή είναι ολόσωμα, θα πρέπει να καλύπτουν την κοιλίτσα άλλωστε; Στο ηλεκτρονικό κατάστημα PCP θα βρείτε τη νέα κολεξιόν με τα απίθανα ολόσωμα μαγιό 2021 που έχουν εντυπωσιακά κοψίματα στα πλάγια και την πλάτη και μοναδικά floral σχέδια που θα σας ξετρελάνουν.

Από τις top επιλογές σε ολόσωμα γυναικεία μαγιό που θα φορεθούν πολύ φέτος είναι το Eva Lilly Mint από λύκρα και ελαστάνη, σε απίθανο φλοράλ σχέδιο με βάση στο χρώμα της μέντας για ένα ρομαντικό και θηλυκό στυλ. Το μπροστά μέρους του μαγιό δένει κρουαζέ αφήνοντας ακάλυπτη την κοιλίτσα και ουσιαστικά συγκαταλέγεται στα ολόσωμα γυναικεία μαγιό, παρόλο που μοιάζει περισσότερο με bikini.

magio olosomo2

Πάνω κάτω

Η νέα μόδα στα μαγιό 2021 θέλει έντονα και τολμηρά χρώματα, εκρηκτικούς συνδυασμούς και εντυπωσιακά σχέδια! Από αυτή τη νέα μόδα σε μαγιό γυναικεία δεν θα μπορούσε να λείπει το εκπληκτικό bikini top Rosie Tiger Black της PCP. Με μαύρο χρώμα ως βάση, έντονα τροπικά χρώματα και δέσιμο με κορδονάκια που φέρουν μεταλλικές λεπτομέρειες θα τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω σας στην παραλία. Αυτό το πάνω μέρος του μαγιό μπορείτε να το συνδυάσετε με το δικό του bikini bottom ή να αυτοσχεδιάσετε με κάποια από τα υπόλοιπα υπέροχα σχέδια.

magio2

Βρείτε αυτές κι ακόμη περισσότερες επιλογές σε μαγιό γυναικεία, από τα νέα μαγιό 2021 στην PCP Clothing και εντυπωσιάστε με bikini και ολόσωμα γυναικεία μαγιό που κόβουν την ανάσα.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69