tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

3 tips για να επιλέξεις τα ρούχα της ορκωμοσίας

Η ορκωμοσία σου ξεπροβάλλει μπροστά σου σαν τον ήλιο που εμφανίζεται μέσα από γκρίζα σύννεφα. Επιτέλους, μπορείς να αποχαιρετίσεις τις άυπνες νύχτες που σκεφτόσουν τι μπορεί να σήμαινε το κρυπτικό «Οκ» του καθηγητή σου ως απάντηση για το καλογραμμένο, πολυσέλιδο δικό σου e-mail. Να πεις αντίο στις είκοσι κούπες καφέ που έπινες κάθε μέρα και να κάνεις χαρτοπόλεμο όλες τις ομαδικές εργασίες που σου ρούφηξαν την ψυχή.

Βέβαια, πρέπει να παραδεχτείς ότι έμαθες πολλά και πέρασες υπέροχες στιγμές με τους φίλους που έκανες στη σχολή. Τώρα, όμως, έχει έρθει η ώρα να βρεις το κατάλληλο outfit για να αποχαιρετίσεις αυτόν τον κόσμο και να βγεις εκεί έξω, αναζητώντας καινούργιες εμπειρίες.

Τι φορά κανείς σε μια ορκωμοσία;

Αλλά πώς θα επιλέξεις τι να φορέσεις; Ειδικά για τις γυναίκες, αυτή η απλή ερώτηση μπορεί να μετατραπεί σε έναν μικρό εφιάλτη. Εξάλλου, η ορκωμοσία είναι μια μοναδική εμπειρία. Επομένως, είναι λογικό να θέλεις να είσαι υπέρλαμπρη αυτήν την ιδιαίτερη ημέρα.

Δεν χρειάζεται να είναι όλα υπερβολικά

Εξάλλου, τα ρούχα που θα επιλέξεις πρέπει να είναι λίγο πιο συντηρητικά (η σχολή δεν είναι στην ίδια κλίμακα με το κλαμπ). Αν το επιτρέπει ο καιρός, ένα σακάκι με μια midi φούστα ή παντελόνι, θα ήταν μια πολύ στυλάτη και «σοβαρή» επιλογή. Επισημαίνουμε ξανά τον καιρό, γιατί αν κάνει πολύ ζέστη είναι καλύτερο να διαλέξεις ρούχα με τα οποία θα είσαι άνετα και δεν θα σε ζεσταίνουν.

Το φόρεμα είναι η υπέρτατη λύση

Αρχικά, υπάρχουν κομψά γυναικεία φορέματα που δεν σέρνονται στο πάτωμα. Γιατί το λέμε αυτό; Εκτός του ότι θα φαίνεται λίγο παράξενο να εξέχει το φόρεμα κάτω από την τήβεννο, σκέψου ότι θα πρέπει να περπατήσεις για να πας να παραλάβεις το πτυχίο σου. Φαντάσου να το πατήσεις… Με άλλα λόγια, είναι πιο ασφαλές να επιλέξεις κάτι λίγο πιο κοντό (αλλά μην το παρακάνεις).

Ξανά φόρεμα

Όπως και να το κάνουμε είναι η εύκολη επιλογή. Υπάρχουν αμέτρητα γυναικεία φορέματα σε διάφορες γραμμές και σχέδια ανάμεσα από τα οποία μπορείς να διαλέξεις εκείνο που θα σε αναδείξει. Αν ο καιρός είναι ζεστός, μπορείς να διαλέξεις ένα φόρεμα με φωτεινά, λουλουδάτα μοτίβα και αέρινο ύφασμα. Η δαντέλα είναι επίσης μια πολύ elegant επιλογή. Μην υποτιμήσεις τις τσέπες στο φόρεμα, καθώς δεν θα θέλεις να κρατάς στο χέρι σου το κινητό σου στη διάρκεια της τελετής.

Ναι, η τήβεννος θα καλύψει τα ρούχα σου για αρκετή ώρα. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να επιλέξεις τα σωστά. Σκέψου πόσες φωτογραφίες θα θέλουν οι κολλητές σου να βγάλετε μαζί!

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69