tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Luxurious spa στο σπίτι με είδη μανικιούρ-πεντικιούρ για περιποιημένα άκρα

Κατά την περίοδο της καραντίνας περνάμε πολύ χρόνο μέσα στο σπίτι και ψάχνουμε πάντα έξυπνους και οικονομικούς τρόπους για να περιποιηθούμε τον εαυτό μας. Αν είσαι από τα κορίτσια που δεν θέλουν να σπαταλάνε ώρες ατελείωτες στα αισθητικά κέντρα, τώρα μπορείς να κάνεις εύκολα την περιποίησή σου και στο σπίτι. Ένα σημαντικό κομμάτι αυτής της φροντίδας είναι και το κομμάτι της περιποίησης των άκρων.

Τι χρειαζόμαστε λοιπόν για να έχουμε το τέλειο μανικιούρ στο σπίτι;

Πρώτα απ όλα φυσικά χρειαζόμαστε τα καλύτερα είδη μανικιούρ και πεντικιούρ. Ανακάλυψε μια μεγάλη ποικιλία σε επιλογές και σχέδια, αναλώσιμα και πολλά και διαφορετικά υλικά και προϊόντα. Μπορείς να βρεις όλα αυτά που ταιριάζουν στο προσωπικό σου γούστο αλλά και στις απαιτήσεις σου!

Μια πρώτη απαραίτητη επιλογή είναι οι απορροφητήρες νυχιών. Απορροφούν τη σκόνη κατά τη διαδικασία περιποίησης των νυχιών και να αποφεύγονται μολύνσεις. Ανακάλυψε μια μεγάλη ποικιλία σε επιλογές και διάλεξε το μοντέλο που ταιριάζει σε σένα. Είναι συνήθως αθόρυβοι και εξυπηρετούν και ως βάσεις για το χέρι όταν γίνεται η διαδικασία του μανικιούρ. Ακόμη, περιλαμβάνουν σακούλα σκόνης αλλά και μαλακό ματ μαξιλάρι, για μεγαλύτερη ευκολία και εργονομία στη χρήση.

Μια ακόμη σημαντική επιλογή αποτελούν και οι τροχοί νυχιών. Βοηθούν στον ομοιόμορφο σχηματισμό του νυχιού πριν μπει το ημιμόνιμο ή το βερνίκι. Προσφέρουν ευκολία στην διαδικασία του μανικιούρ και μπορείς να βρεις αυτό σου ταιριάζει μέσα από μια μεγάλη ποικιλία.

nixia gajet

Αν θέλεις κι εσύ τέλεια και περιποιημένα άκρα, επισκέψου το ηλεκτρονικό κατάστημα Gadget 1 και επίλεξε όλα τα προϊόντα και τα αναλώσιμα για να πραγματοποιήσεις το τέλειο μανικιούρ-πεντικιούρ στο σπίτι.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69