tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

5 λάθη που κάνετε όταν επιλέγετε έπιπλα κήπου

H αναζήτηση για έπιπλα κήπουhttps://www.epilegin.gr/epipla-kipou-c-24.html αποτελεί για πολλούς μια ευχάριστη διαδικασία. Η διάταξη των επίπλων, η επιλογή χρωμάτων και υλικών είναι μερικά μόνο από τα πράγματα που ελκύουν το ενδιαφέρον του διακοσμητή που όλοι κρύβουμε μέσα μας.

Ορισμένες φορές, ωστόσο, αυτή η ωραία δραστηριότητα δεν είναι τόσο απλή όσο δείχνει. Η επιλογή, χρήση και συντήρηση των επίπλων κήπου μπορεί να γίνει κάπως δύσκολη. Αν, όμως, γνωρίζετε τι θα ήταν καλό να αποφύγετε όταν θέλετε να δώσετε νέα πνοή στον εξωτερικό σας χώρο, όλη η διαδικασία γίνεται πιο εύκολη.

Παρακάτω ακολουθούν κάποια από τα πιο συχνά λάθη που θα ήταν καλό να αποφύγετε, είτε θέλετε να διακοσμήσετε τον κήπο σας είτε οποιονδήποτε άλλο εξωτερικό χώρο:

1. Λάθος διαστάσεις

Ένα από τα πιο κοινά σφάλματα στη διακόσμηση εξωτερικών χώρων είναι το να επιλέγει κανείς έπιπλα που δεν έχουν τις σωστές διαστάσεις. Μπορεί η μέτρηση του διαθέσιμου χώρου να μην είναι η πιο ευχάριστη διαδικασία, αλλά πριν αγοράσετε τα έπιπλα είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι θα χωρέσουν στον κήπο σας. Και στα ειδικά σημεία στα οποία θέλετε να τα τοποθετήσετε, όπως, για παράδειγμα, σε κάποιο πλακόστρωτο ή deck.

Αντίστοιχα, αν το διαμέρισμά σας διαθέτει ένα μικρό μπαλκόνι, το να τοποθετήσετε σε αυτό πολύ μεγάλα έπιπλα, μπορεί να το κάνει να μοιάζει κλειστοφοβικό.

2. Δεν λαμβάνετε υπόψη τις ανάγκες σας

Βεβαιωθείτε ότι τα έπιπλα κήπου που θέλετε να αγοράσετε ταιριάζουν με την αισθητική σας και εξυπηρετούν τις προσωπικές σας ανάγκες! Αν συχνά φιλοξενείτε φίλους για φαγητό, εξετάστε το ενδεχόμενο να αγοράσετε μια τραπεζαρία ή ένα σετ σαλονιού εξωτερικού χώρου που θα προσφέρει άνεση στους επισκέπτες σας.

3. Συμβιβάζεστε με τη χαμηλότερη ποιότητα

Κανείς δεν θέλει έπιπλα κήπου με ημερομηνία λήξης, οπότε βεβαιωθείτε ότι η τελική σας επιλογή συνδυάζει άνεση και ποιότητα. Οι οικονομικές εναλλακτικές δεν θα είναι απαραίτητα και ποιοτικές. Είναι σημαντικό να επενδύετε σε έπιπλα καλής ποιότητας, τα οποία, με την κατάλληλη φροντίδα, θα παραμείνουν σε καλή κατάσταση για πολλά χρόνια.

 4. Προσοχή στα υφάσματα…

Δεν νοείται να έχετε επιλέξει ένα τέλειο, σχεδόν άφθαρτο καθιστικό και να αγοράσετε τα λάθος μαξιλάρια! Επενδύστε σε υφάσματα που έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για χρήση σε εξωτερικό χώρο.

5. Δεν έχετε στο νου σας τη συνολική εικόνα

Πολλές φορές, η διακόσμηση εξωτερικού χώρου, δείτε περισσότερα εδώ https://www.epilegin.gr/, μπορεί να οδηγήσει σε παγίδες, εάν είστε συγκεντρωμένοι μόνο στην εκάστοτε επιλογή σας. Οι ειδικοί προτείνουν να λαμβάνετε υπόψη σας τη συνολική εικόνα που θέλετε να έχει ο χώρος σας, η οποία θα σας βοηθήσει να αντιληφθείτε αν πρέπει να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε κάτι.

Και μην ξεχνάτε: ο εξωτερικός χώρος ως προέκταση του σπιτιού σας πρέπει να προσαρμόζεται στις ανάγκες των ανθρώπων που μένουν σε αυτό!

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69