tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

3 βήματα για μεγαλύτερη οικονομία στον λογαριασμό του ρεύματος

Κάθε μήνα παρατηρούμε σκαμπανεβάσματα στον λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος και αυτό μπορεί να οφείλεται σε διάφορους λόγους. Προκειμένου να κρατήσετε τον λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος όσο πιο χαμηλό γίνεται κάθε μήνα, μπορείτε να ακολουθήσετε τις 3 παρακάτω συμβουλές.

Μην αφήνετε πολλή ώρα τον θερμοσίφωνα αναμμένο

Τώρα που ο καιρός έχει αλλάξει και πλησιάζει ο χειμώνας, ανάβουμε τον θερμοσίφωνα προτού κάνουμε το μπάνιο μας. Ωστόσο, πολλές φορές τον αφήνουμε ή τον ξεχνάμε αναμμένο περισσότερο απ’ όσο θα έπρεπε για να είμαστε σίγουροι ότι το νερό θα ζεσταθεί. Αν κάθε μέρα αφήνετε ανοιχτό τον θερμοσίφωνα για 5 - 10 λεπτά περισσότερο απ’ όσο χρειάζεται για να ζεσταθεί το νερό, στο τέλος του μήνα ο λογαριασμός θα είναι μεγαλύτερος απ’ όσο θα έπρεπε μόνο και μόνο από κάτι τόσο μικρό. Προσπαθήστε, λοιπόν να αφήνετε τον θερμοσίφωνα αναμμένο για τόσο χρόνο όσο πραγματικά χρειάζεται για να ζεσταθεί το νερό και γλιτώστε χρήματα από τον τελικό σας λογαριασμό.

Επιλέξτε ένα φθηνότερο πακέτο ρεύματος

Το ενεργειακό πακέτο που έχετε επιλέξει είναι πολύ σημαντικό και αξίζει να κάνετε μια καλή έρευνα σχετικά με το αν πραγματικά σας συμφέρει οικονομικά, αλλά και αν καλύπτει όλες τις ανάγκες σας. Στην αγορά μπορείτε να βρείτε και διάφορα ενεργειακά πακέτα που να συνδυάζουν ηλεκτρικό ρεύμα και φυσικό αέριο, ενώ αν έχετε δική σας επιχείρηση μπορείτε να μειώσετε κι εκείνο τον λογαριασμό ρεύματος επιλέγοντας ένα πακέτο που να εξασφαλίζει φθηνότερο ρεύμα (θα βρείτε, για παράδειγμα, φθηνότερο ρεύμα για την επιχείρηση στο Revma.store).

Φροντίστε για τη μόνωση

Είναι πολύ σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι το σπίτι σας έχει καλή μόνωση κι ότι δεν υπάρχουν σημεία που να εμποδίζουν τη θερμοκρασία να διατηρηθεί σταθερή για μεγάλο χρονικό διάστημα αναγκάζοντας σας έτσι να ανάβετε συνέχεια το κλιματιστικό ή το καλοριφέρ για να επαναφέρετε την επιθυμητή θερμοκρασία. Ένας έλεγχος, λοιπόν, ότι το σπίτι σας έχει καλή μόνωση είναι σίγουρα απαραίτητος για να κρατήσετε τον λογαριασμό του ρεύματος όσο πιο χαμηλό γίνεται.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69