tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Glam look με μοναδικά γυναικεία παπούτσια στην βραδινή έξοδο

Migato-Campaign

Η κάθε γυναίκα αγαπάει ιδιαιτέρως την μόδα, τα αξεσουάρ, τις λεπτομέρειες στα υφάσματα των ρούχων, τις ιδιαιτερότητες στα χρώματα και στα τρουκς των παπουτσιών αλλά και τα μοτίβα στις τσάντες. Για τις περισσότερες όμως ξεχωρίζουν τα παπούτσια, τα οποία μπορούν να απογειώσουν ένα outfit, προσδίδοντας φινέτσα και πρωτοτυπία.

Αν λοιπόν αγαπάτε την μόδα, τα γυναικεία παπούτσια και θέλετε να είστε το επίκεντρο της προσοχής στην βραδινή σας έξοδο, δείτε πως μπορείτε να ακολουθήσετε τα φετινά night out looks:

W1409-BLACK-270x270

1. Η νύχτα θέλει τακούνι

Ένα μποτάκι σε μαύρο χρώμα με τακούνι, αποτελεί μία από τις must επιλογές που συνδυάζεται με τα περισσότερα ρούχα. Κλασικό και διαχρονικό, που δεν σταματά ποτέ να εκπλήσσει, αν συνδυαστεί κατάλληλα.

Αν είστε από τις γυναίκες που η πρώτη σκέψη που τους έρχεται στο μυαλό, όταν ακούνε γυναικεία παπούτσια, είναι γόβες, τότε σίγουρα θα έχετε πάνω από δύο ζευγάρια στην παπουτσοθήκη σας. Φοριούνται ιδανικά με φόρεμα και έντονα αξεσουάρ ή με παντελόνι, κατά προτίμηση στενό.

W1311

2. Πιο χαλαρές επιλογές

Αν κινήστε περισσότερο σε alternative streets, σίγουρα τα army boots είναι η καλύτερη επιλογή σας. Μη διστάσετε να τα συνδυάσετε με mini φορέματα, οπάκ καλσόν και t-shirts που αφήνουν την πλάτη σας ανοιχτή!

W1036

3. Ανοιχτές...μπότες

Μπότες peep-toe; Και όμως, είναι μία από τις πιο όμορφες ιδέες για το βράδυ σας. Συνδυάζονται με τα πάντα, χαρίζοντας ένα stylish διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Δοκιμάστε τα και θα εντυπωσιαστείτε σίγουρα!

Mini flashback στις εμφανίσεις των celebrities

Ένα ξεφύλλισμα περιοδικού μόδας, αρκεί για να διαπιστώσετε ότι οι παραπάνω προτάσεις είναι αποτυπωμένες στα πιο famous πόδια των celebrities. Εσείς θα αποτελέσετε εξαίρεση; Και μην ξεχνάτε για την βραδινή σας έξοδο... It's all about styling!

Ευχαριστούμε πολύ την εταιρεία HelloHeaven για τις πολύτιμες συμβουλές της.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69