tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Stalida: 100% έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, από την παραγωγή απευθείας στο τραπέζι σας

Η Stalida είναι ένα Ελληνικό "οικογενειακό" προϊόν με μοναδική γεύση και υψηλής ποιότητας εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο που παράγεται στο Νομό Ημαθίας από την οικογένεια Νταμπώση και ήρθε για να κάνει το μεσημεριανό σας τραπέζι πιο υγιεινό και γευστικό.

Η παραγωγή ξεκινάει από ιδιόκτητους ελαιώνες της οικογένειας Νταμπώση και η διαδικασία μέχρι την τυποποίηση πραγματοποιείται στο ιδιόκτητο ελαιοτριβείο της οικογένειας, στην Κουλούρα.

stalida family

Το ελαιοτριβείο Νταμπώση εγγυάται την ποιότητα και γευστικότητα του ελαιόλαδου Stalida, καθώς όλη η διαδικασία γίνετε με πολύ φροντίδα αλλά και ελέγχους ποιότητας με σκοπό και στόχο να έχετε κι εσείς στο τραπέζι σας ένα προϊόν που θα νοστιμεύει το φαγητό και τη σαλάτα σας.

Μπορείτε να προμηθευτείτε (χονδρική - λιανική) αλλά και να δοκιμάσετε εκείνη τη στιγμή το ελαιόλαδο Stalida, στο ελαιοτριβείο Νταμπώση, στην Κουλούρα, να το παρηγγείλετε στα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας ή να συμπληρώσετε την φόρμα παραγγελίας και να το παραλάβετε χωρίς έξοδα αποστολής (για την πόλη της Βέροιας).

Για να μάθετε περισσότερα για το ελαιόλαδο Stalida επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.stalida.gr

Info:

Νταμπώσης Ιωάννης
Κουλούρα Ημαθίας
Τηλ.: 23310 97648
Κιν.: 697 269 1743

 

 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69