tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Συμβουλές για ένα cozy σαλόνι

Το σαλόνι είναι ο χώρος που χαλαρώνουμε, μαζευόμαστε με φίλους αλλά και με την οικογένεια. Είναι ίσως ο πιο πολυσύχναστος χώρος του σπιτιού, οπότε το να δώσουμε βάση στην διακόσμηση του είναι επιτακτική ανάγκη. Ένας χώρος που μας αρέσει αισθητικά και μας εμπνέει, βοηθάει τόσο στο αισθανόμαστε όμορφα όταν βρισκόμαστε σε αυτόν όσο και στο να χαλαρώνουμε πιο εύκολα. Με μερικές αλλαγές και προσθήκες το σαλόνι σας μπορεί να γίνει καλύτερο από τι φανταζόσασταν.

Η διακόσμηση λοιπόν δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να παραμεληθεί. Ένας ζεστός χώρος με διακόσμηση που σας ταιριάζει, είναι απαραίτητο για να νιώθετε όμορφα στο σαλόνι σας.

Πως να επιλέξετε χρώματα για το σαλόνι σας

Όπως σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού ετσι και στο σαλόνι σας υπάρχουν χρώματα που πρέπει να προτιμούνται και να αποφεύγονται. Είναι σημαντικό αν ο χώρος που προορίζεται για σαλόνι είναι μικρός σε έκταση να διαλέξετε ανοιχτόχρωμους και γήινους συνδυασμούς. Τα σκουρόχρωμα χρώματα έχουν την ιδιότητα να μικραίνουν τον χώρο και να δημιουργούν ένα αποπνικτικό συναίσθημα όταν ο χώρος είναι περιορισμένος. Αντίθετα τα ανοιχτόχρωμα χρώματα δίνουν οπτικά την ψευδαίσθηση ότι ο χώρος είναι πιο ευρύχωρος απ΄ό,τι στην πραγματικότητα. Επίσης αφού αποφασίσετε τα χρώματα που θα βάλετε στους τοίχους, θα πρέπει να προσαρμόσετε και την υπόλοιπη διακόσμηση του σαλονιού σύμφωνα με αυτά.

Ποιές διακοσμητικές προσθήκες να κάνετε στο σαλόνι σας

Τα διακοσμητικά και τα αντικείμενα που έχει ένα σαλόνι παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα της διακόσμησης και της εμφάνισης του χώρου.
Για ένα cozy αποτέλεσμα μην διστάσετε να προσθέσετε απαλά υλικά. Βασικό συστατικό για ενα cozy σαλόνι είναι τα χαλιά και τα ριχτάρια καναπέ. Τα χαλιά shaggy αποτελούν ιδανική επιλογή για οποιαδήποτε σαλόνι καθώς είναι μια ωραία διακοσμητική προσθήκη αλλά και εξαιρετικά απαλά στο πάτημα. Όσον αφορά τα ριχτάρια, εκτός από το γεγονός ότι προστατεύουν το ύφασμα του καναπέ σας από τυχόν λεκέδες που μπορεί να προκληθούν,  διακοσμούν τον καναπέ σας.

Ένα ακόμα χρήσιμο διακοσμητικό είναι τα κεριά. Δημιουργούν μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα στο χώρο και κατά την καύση τους απελευθερώνουν μοναδικά αρώματα.

Tip: Τοποθετήστε μια βάση και προσθέστε διάφορα μεγέθη κεριών στο τραπέζι του σαλονιού.

Τέλος, πρόσθεσε ένα φυτό εσωτερικού χώρου ή τοποθετήστε σε ένα σημείο του χώρου ένα βάζο με φρέσκα λουλούδια. Το διακριτικό τους άρωμα, βοηθά το σώμα σας να χαλαρώσει.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69