tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Πρώτη Απριλίου ξεκινάει το πασχαλινό παζάρι της Μέριμνας Ατόμων με Αυτισμό

"Φοράμε την ανοιξιάτικη διάθεσή μας και σας προσκαλούμε στην πασχαλινή μας έκθεση που θα είναι γεμάτη αγάπη και ξεχωριστές δημιουργίες!

Στο πασχαλινό μας παζάρι θα βρείτε υπέροχες χειροποίητες δημιουργίες των παιδιών μας από το εργαστήρι παλαίωσης και ντεκουπάζ και το εργαστήρι παρασκευής κεραλοιφής του κδαπ αμεΑ Μ.Α.μ.Α!

Οι χρυσοχέρες αγαπημένες φίλες του συλλόγου μας, τις οποίες και ευχαριστούμε από καρδιάς, έχουν δημιουργήσει ξεχωριστές πασχαλινές και ανοιξιάτικες δημιουργίες με γούστο και πολλή αγάπη!

Το παζάρι θα πραγματοποιηθεί στο σπίτι της Μ.Α.μ.Α ,στη Μητροπόλεως 32 στον 1ο όροφο με ημερομηνία έναρξης την Παρασκευή 1η Απριλίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 20 Απριλίου.

Καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή (10:00-13:00), απογεύματα Τετάρτης, Πέμπτης και Παρασκευής (18:00-20:30) και Σάββατα (10:00 -13:00)

Όλα τα έσοδα από το πασχαλινό παζάρι μας θα διατεθούν στην αγορά μεταφορικού μέσου για τα παιδιά μας, στα πλαίσια της πανελλήνιας καμπάνιας με αποδέκτη τη Μ.Α.μ.Α και με πρωτοβουλία της οικογένειας του αδικοχαμένου θύματος οπαδικής βίας, Άλκη Καμπανού.

Σας περιμένουμε λοιπόν στο σπίτι της Μ.Α.μ.Α όπου θα μυρίσει…ΑΝΟΙΞΗ!", αναφέρει η ανακοίνωση του ΔΣ της Μ.Α.μ.Α.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69