tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

4 Ειδικότητες που Δεν Πρέπει Να Λείπουν από Καμία Επιχείρηση

Πόσος καιρός πρέπει να περάσει για να γίνει η διοίκηση μιας επιχείρησης εύκολη δουλειά; 

Όπως μπορεί να κατάλαβες, πρόκειται για ερώτηση παγίδα, καθώς πάντα θα υπάρχουν δυσκολίες και εμπόδια που θα πρέπει να ξεπεράσεις. Άλλωστε, όπως λέει και ο σοφός λαός: «μεγάλα καράβια, μεγάλες φουρτούνες». 

Παρόλα αυτά, όταν έχεις στο πλευρό σου ικανά άτομα που μπορείς να βασιστείς και να εμπιστευτείς, η δουλειά γίνεται περισσότερο διαχειρίσιμη, καθώς δεν χρειάζεται να τρέχεις κυριολεκτικά για τα πάντα, και πιο ευχάριστη. 

Ποια άτομα, όμως, είναι αυτά που θα μπορέσουν να κάνουν την επαγγελματική ζωή σου καλύτερη; Θα βρεις 4 πόστα που πρέπει να καλύψεις οπωσδήποτε παρακάτω. Θα πρέπει μόνο να σημειωθεί ότι οι επαγγελματίες που θα δεις στην συνέχεια είναι χρήσιμοι από την στιγμή έναρξης της επιχείρησής σου και σε ολόκληρη την πορεία της. 

Λογιστής

Όσο και αν σου άρεζαν τα μαθηματικά ή τα οικονομικά, δεν αξίζει να χάνεις χρόνο κάνοντας εσύ την δουλειά του λογιστή. Ειδικά στην περίπτωση που αναλάβεις εσύ τις λογιστικές υποθέσεις με σκοπό να κάνεις οικονομία, υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να κάνεις κάποιο λάθος και να χρεωθείς με κάποιο πρόστιμο. Φυσικά, ένας άνθρωπος που είναι η δουλειά του να ασχολείται τα οικονομικά επιχειρήσεων όχι μόνο γνωρίζει καλά όλες τις υποχρεώσεις που έχει μια εταιρεία αλλά μπορεί να εκτελέσει και να ολοκληρώσει τις απαραίτητες διαδικασίες γρήγορα. 

Σύμβουλος

Η επιτυχία μιας επιχείρησης εξαρτάται από τις μικρές και μεγάλες αποφάσεις που παίρνονται και εφαρμόζονται καθημερινά (η ποιότητα των υλικών που θα χρησιμοποιηθούν για την παραγωγή, το χρονοδιάγραμμα που θα ακολουθηθεί, οι συνεργάτες που θα αναλάβουν την προώθηση της εταιρείας, και πολλές άλλες). Η σύμβουλος επιχειρήσεων Άννα Κονταράτου είναι απαραίτητη για να σε βοηθήσει να αναπτύξεις έναν προσεκτικό και κριτικό τρόπο σκέψης, ώστε να μπορείς να αξιολογήσεις όλες τις πιθανές επιλογές για κάθε θέμα και να παίρνεις την καλύτερη απόφαση κάθε φορά. 

Βοηθός 

Ως η κεφαλή της επιχείρησης είναι απολύτως φυσιολογικό να τρέχεις και να μην φτάνεις με το να ελέγχεις ότι όλα λειτουργούν ρολόι και ότι πελάτες και εργαζόμενοι είναι ευχαριστημένοι. Δεν είναι λίγες οι φορές που μαζεύονται τόσες πολλές υποχρεώσεις που είναι αδύνατον να τις προλάβεις όλες. Τα πράγματα, όμως, θα ήταν πολύ πιο εύκολα για σένα αν είχες έναν βοηθό. Το άτομο αυτό θα αναλάμβανε να πραγματοποιήσει καθημερινές υποχρεώσεις, όπως να απαντάει σε emails, να ελέγχει το πρόγραμμα με τις συναντήσεις σου, να σε βοηθάει στην οργάνωση του γραφείου, ενώ εσύ θα μπορούσες να επικεντρώνεσαι χωρίς περισπασμούς στις πιο σημαντικές δουλειές. 

Υπεύθυνος για τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Το διαδίκτυο είναι το όργανο που όλες οι επιχειρήσεις χρησιμοποιούν πλέον, καθώς αποτελεί φθηνή και εύκολη διαφήμιση. Το πρόβλημα είναι ότι υπάρχουν τόσα πολλά σόσιαλ μίντια, τα οποία είναι τόσο διαφορετικά μεταξύ τους που θα χρειαστείς χρόνο όχι μόνο να μάθεις για όλα αυτά, αλλά και να παράγεις υλικό που θα τραβήξει χρήστες από την κάθε εφαρμογή στην εταιρεία σου. Αν έχεις όμως στο πλευρό σου ένα άτομο που μπορεί όχι απλά να κρατάει τους εταιρικούς λογαριασμούς ενεργούς, αλλά να γνωρίζει και να εφαρμόζει τις τεχνικές που φέρνουν περισσότερους επισκέπτες στις ηλεκτρονικές σελίδες της εταιρείας σου, τότε θα δεις και τις πωλήσεις να αυξάνονται. 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69