tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Όλα για το χρηματοκιβώτιο υψηλής ασφάλειας - Τι πρέπει να γνωρίζετε προτού αγοράσετε

Πώς να προστατέψετε την περιουσία σας;

Ένας από τους ευκολότερους τρόπους είναι να κλειδώνετε τα αντικείμενα αξίας που έχετε σε ένα χρηματοκιβώτιο. Το χρηματοκιβώτιο είναι ένα ισχυρό μεταλλικό κουτί το οποίο προστατεύεται από κλειδαριά. Τα χρηματοκιβώτια είναι εγκατεστημένα σε μια σταθερή τοποθεσία και η μεταφορά τους είναι αδύνατη.

Η αγορά του χρηματοκιβωτίου στο σπίτι ή το γραφείο σας είναι μια σοφή επένδυση. Ειδικά για όσους κατέχουν πολύτιμα περιουσιακά στοιχεία και έγγραφα που είναι εύκολο να μεταφερθούν από το ένα μέρος στο άλλο.

Θυρίδα ασφαλείας ή χρηματοκιβώτιο;

Επιλέγοντας ανάμεσα σε χρηματοκιβώτιο και θυρίδα ασφαλείας, πρέπει πρώτα να σκεφτείτε τι χρειάζεστε. Τα χρηματοκιβώτια διακρίνονται και κατά βάρος. Στις περισσότερες περιπτώσεις, το κατάλληλο χρηματοκιβώτιο ζυγίζει πολύ και είναι εγκατεστημένο στο πάτωμα. Ο μηχανισμός κλειδώματος του χρηματοκιβωτίου βρίσκεται βαθιά μέσα στην πόρτα, επομένως τα κλειδιά έχουν μήκος πάνω από 13 cm. Για να ανοίξει την πόρτα, ο κλέφτης πρέπει να έχει αρκετό χρόνο, δεξιότητες και ειδικά εργαλεία.
Για να κλειδώσετε τα χρηματοκιβώτια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κλειδαριές ασφαλείας με κλειδί, μηχανική ή ηλεκτρονική κλειδαριά με κωδικό. Για μεγαλύτερη προστασία, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δύο κλειδαριές ταυτόχρονα.

Τι να κρατήσω στο χρηματοκιβώτιο;

Στο χρηματοκιβώτιο σας μπορείτε να κρατήσετε διάφορα αντικείμενα, που έχουν οποιαδήποτε υλική, ή συναισθηματική αξία. Για παράδειγμα, κοσμήματα, συλλογές νομισμάτων, κλειδιά, ρολόγια, έγγραφα και μετρητά είναι κατάλληλα για αποθήκευση στο χρηματοκιβώτιο. Μπορείτε επίσης να κρατήσετε εκεί κάποιες ηλεκτρονικές συσκευές, όπως φορητό υπολογιστή και βιντεοκάμερα.

Πώς να επιλέξετε ένα κατάλληλο χρηματοκιβώτιο;

Υπάρχουν πολλά είδη χρηματοκιβωτίων. Για την καλύτερη προστασία, θα πρέπει να το επιλέξετε σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Με αυτό τον τρόπο, μπορούμε να μιλήσουμε ευρέως για τις ιδιαιτερότητες του χρηματοκιβωτίου, την κατασκευή, την αντίσταση στη θραύση και την πυροπροστασία. Υπάρχουν πολλές πληροφορίες σχετικά με αυτό στο Διαδίκτυο. Ωστόσο, δύο βασικά κριτήρια είναι η αξία των περιουσιακών στοιχείων σε ευρώ και η ανάγκη για αντοχή στη φωτιά.

Εάν τα περιουσιακά σας στοιχεία δεν έχουν αξία μεγαλύτερη από 500 € και πρέπει να προστατεύονται από γρήγορη κλοπή, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε απλές θυρίδες ασφαλείας. Αλλά εάν αποθηκεύετε πιο πολύτιμα πράγματα, όπως μεγάλο ποσό μετρητών, θα πρέπει να σκεφτείτε τα πιστοποιημένα χρηματοκιβώτια. Αυτού του είδους τα χρηματοκιβώτια είναι εξοπλισμένα με καλή κλειδαριά και διαθέτουν ειδική προστασία. Σύμφωνα με την κατηγορία ασφαλείας του, τα ποιοτικά χρηματοκιβώτια είναι συνήθως εξοπλισμένα με ασφάλεια κλοπής.

Πού να εγκαταστήσετε το χρηματοκιβώτιο;

Το χρηματοκιβώτιο πρέπει να ταιριάζει στον χώρο που σκοπεύετε να το εγκαταστήσετε. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι εξωτερικές διαστάσεις των χρηματοκιβωτίων είναι σημαντικές. Εάν έχετε άφθονο χώρο, θα πρέπει να επιλέξετε χρηματοκιβώτιο σύμφωνα με τις εσωτερικές του διαστάσεις. Οι εσωτερικές διαστάσεις των χρηματοκιβωτίων είναι σημαντικές επειδή τα αντικείμενα που σκοπεύετε να κρατήσετε στο χρηματοκιβώτιο πρέπει να ταιριάζουν.

Επιπλέον, κατά την επιλογή του κατάλληλου μέρους για το χρηματοκιβώτιο, θα πρέπει να λάβετε υπόψη την ευκολία χρήσης και τα περίεργα βλέμματα. Το χρηματοκιβώτιο είναι ένα αντικείμενο που χρησιμοποιείται συχνά, επομένως δεν έχει νόημα να το εγκαταστήσετε κάπου άβολα. Διαφορετικά, πολύτιμα αντικείμενα μπορεί να παραμείνουν ξεχασμένα.

Η θέση του χρηματοκιβωτίου πρέπει να προστατεύεται από τα μάτια αγνώστων. Για παράδειγμα, σε μια κατάσταση όπου κάποιος επισκέπτης έρχεται στο σπίτι σας, ένα εμφανές χρηματοκιβώτιο αποκαλύπτει μία από τις κύριες απαιτήσεις ασφαλείας - τη μυστικότητα. Ο επισκέπτης δεν θα μπορούσε να είναι ο κίνδυνος, αλλά ενώ συνομιλείτε με τον άλλον, οι πληροφορίες μπορεί να φτάσουν σε λάθος αυτιά. Όταν ένας κλέφτης ξέρει τι να περιμένει, είναι πολύ πιο προετοιμασμένος για την κλοπή.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69