tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Τα σουτιέν της Luna που θα λατρέψετε, μόνο στο TheMoonCat!

Η επιλογή του σουτιέν είναι μία δύσκολη απόφαση για την κάθε γυναίκα. Τα κριτήρια των γυναικών όμως πολλές φορές δεν είναι τόσο αισθητικά, όσο οικονομικά, αφού το σουτιέν είναι ένα εσώρουχο, που μπορεί να φτάσει ένα τσουχτερό ποσό, ανάλογα με τις απαιτήσεις της κάθε γυναίκας και την ποιότητα της κατασκευάστριας εταιρείας.

Λαμβάνοντας την αγορά του σωστού στηθόδεσμου σαν μία «ιεροτελεστία» για την κάθε γυναίκα, το online κατάστημα TheMoonCat σας προτείνει κάποιες εναλλακτικές επιλογές από επώνυμα σουτιέν που γίνονται η καλύτερη και οικονομικότερη επιλογή σας.

Balconet Bra

balkonet bra

Κλασικός τύπος σουτιέν που δίνει στήριξη και σχήμα στις καμπύλες του στήθους. Αποτελείται συνήθως από τιράντες ραμμένες που δεν αφαιρούνται με κλιψάκι. Αυτό το κάνει μία ιδανική επιλογή για μία γυναίκα που έχει μεγάλο στήθος και θέλει extra κράτημα μέσα από τα ρούχα της. Αποκτήστε το σε νέα χαμηλότερη τιμή, εδώ!

Strapless

strapless

To ιδανικό σουτιέν για τα καλοκαιρινά μας ρούχα. Το strapless σχέδιό του δίνει στο στήθος σας ένα φυσικό σχήμα, συγκρατώντας το σε ιδανικό ύψος. Αν και κρίνεται κατάλληλο για ένα στήθος μικρό, μπορεί να καλύψει και τις ανάγκες μιας γυναίκας που φοράει μεγαλύτερο μέγεθος, αφού διαθέτει υποδοχή για τιράντες αν χρειαστεί.

Deep V

deep-v

Ο σχεδιασμός του είναι ιδιαίτερος και τριγωνικός. Αυτό σημαίνει ότι καλύπτει μία μεγάλη επιφάνεια από τις κουπ, αφήνοντας ακάλυπτη όλη την περιοχή του V σας. Έτσι τα πιο θηλυκά σας ρούχα φοριούνται άνετα, χωρίς να έχετε πρόβλημα αν το σουτιέν σας ξεχωρίζει από το ένδυμα. Δείτε το, εδώ!

Απολαύστε μερικά ακόμα σχέδια:

purple

platinum

red normal

Προλάβετε νέες μειωμένες τιμές σε μία τεράστια συλλογή από όμορφα, πρακτικά, ιδιαίτερα και πρωτότυπα σχέδια που θα αναδείξουν την εμφάνισή σας, στο TheMoonCat.com.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69